lørdag 30. august 2008

Babylykke.

Tanta og onkelen min har blitt besteforeldre for første gang, og jeg tenkte å lage et nusselig babykort til dem. Så kom jeg på at jeg hadde noen trykk av disse "oldisene" liggende, og siden dette er mennesker som ikke blir så lett fornerma, så turte jeg og gi kortet en humoristisk vri:)

torsdag 28. august 2008

Show off - Scrapmagasinet.

Jeg har laget fire show off kort for Krumelure/Scrapmagasinet, til en stempelmesse i Sverige. Fikk tilsendt flotte stempler, og sto fritt til å lage kortene som jeg ville. Det var en fornøyelse å lage kort med denne herlige speidergutten. Ender og soppkurver fikk jeg med, og jeg laget også et bakgrunnspanel med sopper. Fiskestempelet jeg fikk, valgte jeg å bruke som en ramme rundt båtmotivet fra KH.
....så stoppet det opp, for foran meg lå et dusjforheng!!! Jeg skulle altså lage et kort med et dusjforheng! Det ble to dager med grubling, og en litt dårlig natt, men til syvende og sist laget jeg det et julekort:)
Da satt jeg igjen med flotte kaker og en champisflaske. Et morsomt kort å lage syntes jeg.

onsdag 27. august 2008

Sukkersøtts utfordring nr.4.

Her er mitt bidrag til ukas "sukkersøtt" utfordring. Minst tre brads, og minst tre bånd, det var oppgaven denne gangen.

tirsdag 26. august 2008

"Kortgøy"

Her er et kort jeg har laget til Kari og Jannhilds papirgøy, hos Papirgleder. Her skulle det lages kort som ikke er kvadratisk, med tags og noe som glitrer. Bryllupskort har aldri vært min sterkeste side, det synes jeg er veldig vanskelig, men med nytt stempel i hus var det på tide å gi det en ny sjangse. Kortet ble rundt, med ovaler innover, die-cuts, glitterramme, "Til lykke"-tags og paljett-blomster. Kanskje unødvendig å si at motivet er fargelagt med Promarker:)

mandag 25. august 2008

Jul igjen.

Her er det hvist jul og hverdag annenhver gang:)
Jeg leker meg fortsatt en del med distress-gnikk-og-sprut. Julekort har lov til å glitre, så jeg har fråtset litt med glitterlim også. Alt kommer ikke like godt frem på bilder, så bruk glitterfantasien:)


Distress-kort.


fredag 22. august 2008

..ett til..

Et kort til med "Sweet Art Ebony"-stempel fra Sugar Nellie.

Baby.

Det kan jo ikke være jul hele tiden, så her har jeg laget to babykort. Har hatt noen dager nå med friske barn på skole og i barnehage, to tre dager for å være nøyaktig. Men så spratt vannkoppene frem på veslejenta. Ja ja, får håpe hun ikke får det sååå ille som storebror......og etter denne runden kunne de godt vurdere å holde seg friske en stund alle tre:)

Fyrstikkesker.

Jeg har kost meg med litt jul igjen. Fyrstikkesker denne gangen. Jeg har limt sammen to og to, for det er jammen ikke enkelt å dekorere når det blir for smått. Jeg fargelegger som alltid med Promarker, og stemplene er fra Magnolia, H&S og Rachelle Anne Miller.









onsdag 20. august 2008

Bokmerker.

Jeg har lenge hatt lyst til å lage bokmerker, men liksom ikke kommet så langt. Når jeg først satte i gang, så var det jo gøy, og det ble en liten bunke.



mandag 18. august 2008

Sukkersøtts utfordring nr.3.

Forrige utfordring gikk fra meg, men til gjengjeld har jeg laget to bidrag til denne ukas skissekonkurranse. Både jeg og andre har litt lett for å glemme bort gutta, så denne gangen fikk jeg lyst til å lage noen skikkelige guttekort.

søndag 17. august 2008

Et lite regnestykke.

Noen synes kanskje jeg er tidlig ute med julekort, men i dag har jeg regnet litt, og kommet frem til følgene: Det er ca 100 dager igjen til 1.desember. Da skal jeg være med på julemarked, og tenkte å ha med 60-80 julekort. I tillegg vil jeg ha med dekorerte fyrstikkesker, julemerkelapper, bokmerker og andre kort. Bryllup og dåpskort har jeg null av, så der har jeg også en jobb å gjøre.
Selv sender jeg ca 30 julekort, og så kommer de "vanlige" kortene i tillegg, bursdager ol.
100 dager, 100 julekort+ alt det andre.... Trenger ikke være en kløpper i mattematikk for å se at jeg IKKE er tidlig ute. Noen flere som ble litt stressa nå???
Men når alt kommer til alt så tenker jeg som så, at det skal være GØY å lage kort, stress og mas har jeg ikke tenkt til å synke inn i, og noe samlebånd kommer ikke på tale.
Har ikke fått laget så mye nytt de siste dagene pga syke barn og mye styr, men jeg har fått fargelagt en del motiver. Her kommer noen stjernekort som jeg har laget fra før.





lørdag 16. august 2008

Litt gruff!

Føler før å tømme ut litt gruff i dag, så alle som har en god dag, og er på utkikk etter nye kort og inspirasjon rådes til å fortsette turen til en annen blogg:)

Jeg har to gutter på 5 og 9 år, og begge fikk diabetes type1 for 2.5 år siden. På likt!!! Kortversonen av vår hverdag er 15-20 blodsukkermålinger og 14 sprøytestikk i døgnet, inkl natta, og konstant oppfølging natt og dag.
Nå fikk 5-åringen vannkopper, noe alle jo må gjenom, men jøjemeg for en runde. Da broren hadde vannkopper , fikk han 15 stk som ikke klødde, og det eneste som plaget han var rastløsheten ved ikke å få være i barnehagen. Nå har ikke jeg telt Fredriks vannkopper, tror ikke det er mulig. Det finnes ikke en prikkfri plass på den lille kroppen, og de fire første dagene klødde de ALLE SAMMEN, HELE TIDEN! I tillegg hadde han fire døgn med 39-40 i feber, og et blodsukker som gikk helt amok. Nå er det bare skorpene igjen, og gutten er frisk og rask. En litt sliten mamma hadde veslejenta på 2 år på tilvending i barnehagen, og det gikk som en drøm. Hun føler seg trygg, og hun trives. Mathilde har også diabetes-diagnose i vente. Enn så lenge er hun frisk, men ødeleggelsesprosessen er i gang i kroppen hennes, og i beste fall tar det laaang tid før sykdommen bryter ut. Ingen vet når. Mathilde syntes det var litt lenge å vente på en kronisk sykdom, så i steden for en barnehagedag på onsdag, havnet vi hos legen, og deretter på sykehuset med dårlig pust, og nyoppdaget astma. Herlig! To døgn på sykehusets barneavdeling er ikke stas, men langt å foretrekke i forhold til isolat! Jada, isolat pga fare for vannkoppsmitte. Et rom, fire vegger, minimalt med leker, og pleiere som kommer inn med gule "regnfrakker" og munnbinn. Hvis dette er ferie, så gleder jeg meg til hverdagen begynner for fullt på mandag, for jeg kjenner jeg har litt behov for å puste ut.....

tirsdag 12. august 2008

Mer jul.

Nye koselige stempler, "Honey & Pip", Fra Sugar Nellie.



mandag 11. august 2008

Litt julestemning i august.

Jeg synes alltid det er koselig å lage julekort jeg. Trenger hverken gløgg eller pepperkaker for å hygge meg med søte eller stemningsfulle julestempler. Noe har jeg laget nå, og noe litt inneimellom i sommer.(jada, i 30 varmegrader!).




lørdag 9. august 2008

Stress og distress.

Her er det litt stritt om dagen, jeg er med vesla på 2 år på tilvending i barnehagen, samtidig som mellomsten på 5 har fått vannkopper. Et temmelig kraftig utbrudd av vannkopper! Så når kvelden kommer, og godstolen lokker, så er det lett å bli sittende der. Men så var jeg en tur innom bloggen til Sivic, og så de flotte distress kortene hennes, og da begynte det sannelig å krible litt i kreativiteten allikevel. Jeg har bare laget tre kort tidligere med "gnikk og sprut"-teknikk. Jeg synes det blir lagd sååå mye lekkert med denne teknikken at jeg rett og slett har litt prestasjonsangst. Men når jeg først var i gang, så var det veldig gøy, og her er resultatene så langt:)


onsdag 6. august 2008

Awards.

Tenk det, to awards, til en temmelig fersk blogger. Tusen takk snille Jannhild!! The rules of the award:

1. Only 5 people allowed.

2. 4 have to be dedicated followers of your blog.

3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world. 4. you must link back to whoever gave you the award.Quite simple really it is a way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.

Jeg vil gjerne gi denne awardsen videre til (nå følte jeg meg plutselig litt høytidelig, hihi):

Elisabeth, Sivic, Camilla og Rita. Tusen takk for at dere finner veien inn i bloggen min, og legger igjen så mange koselige ord. Det setter jeg STOR pris på!

(Noen "in another part of the world"har jeg ikke, så den får jeg legge på vent)


Jannhild ga meg også denne vakre awardsen. Tusen takk!! Here are the rules:


1. You can give it to one or one hundred or any number inbetween - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.


2. Link back to this blogsite; Women,Art,Life;Weaving it all together so she can go visit all these wonderful women.Purpose of the Award: To send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.


Denne vil jeg gi til de samme fire. Elisabeth, Sivic, Camilla og Rita. Tusen takk for at dere gjør det så gøy å være ny i bloggens verden:)

To nye.

Her er to søte kort til, men nå kjenner jeg behovet for noe litt tøffere melde seg, så de neste dagene kan alt skje. Kjanskje noen barske guttekort...?

tirsdag 5. august 2008

O Jul med din glede..

Sommerferien er over for min del, og da er jo som kjent jula rett rundt hjørnet, hihi.
Jeg har laget litt julekort inneimellom, og tenkte jeg kunne begynne litt forsiktig med å legge frem noen små-kort. Disse er 10/10cm.