mandag 30. mai 2011

Konfirmasjon

Jeg har hatt en fantastisk, og faktisk ganske så produktiv helg på Mjøstreff.
Første kort ut er et konfirmasjonskort. Motivet fra Sweet Pea er fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Teksten er fra Stempelglede, og papiret er fra Kaiser Craft.





søndag 29. mai 2011

Sketchy Colors - Skisseutfordring

Dagens utfordring hos Sketchy Colors er en skisse. Til mitt DT kort har jeg brukt et motiv fra Mo Manning som jeg har fargelagt med Copics. Et skikkelig gla`motiv dette:)
Punchen jeg har brukt er mitt nyeste kjøp fra MS, og papirene jeg har brukt er fra Magnolia, Inkido og 3ndy papir. Tekster fra Kreativ Hobby.


fredag 27. mai 2011

Dies i lange baner...

I dag har jeg et skikkelig dies kort å vise frem, ikke så rent lite inspirert av dyktige Elly, og hennes fantastiske kort.
Her har CB-n gått varm...




torsdag 26. mai 2011

"Kjære venn"

Jeg har lekt meg ennå litt mer med rammer, puncher, 3D puter og dies.
Magnoliaen er fargelagt med Copics og Prisma Colors. Papir og tekst er fra Kort & Godt.




onsdag 25. mai 2011

Tutorial hos StampARTic

Jeg har lekt meg en hel masse med puncher og dies, og laget en tutorial for StampARTic på et 3D rammekort.
Tutorialen finner du her.

Begge kortene mine er bygget opp på akkurat samme måte, men resultatet er to helt forskjellige kort.
Til det første kortet har jeg brukt et vintagebilde fra Pion Design, og papir fra Minnehjørnet.

Til det andre kortet har jeg brukt et Giordano stempel fra Papirgleder, og papir fra Magnolia.

Flere detaljer, og fremgangsmåte finner du hos StampARTic.





tirsdag 24. mai 2011

Sommer - Pion Design

Cute Card Thursday`s utfordring denne gangen er å fargelegge på kraft kartong. Jeg har prøvd dette bare bittelitt tidligere, og er temmelig fersk, men jeg ser så mye fint rundt omkring, så jeg måtte bare gjøre et nytt forsøk.
Motivet er fra Mo Manning, og jeg har fargelagt med Prisma Colors. Papirene jeg har brukt er de rykende ferske papirene fra Pion Design. "Små blad - Minnenas Atelje" og "Lilla prick" - Sagan om våren".
Det ble et ganske C&S kort til meg å være. Noen blomster og knapper, håndsøm og en enkel blonde.



mandag 23. mai 2011

Vintage konfirmant - Pion Design

Jeg har nok en gang dukket ned i bunken med de vakre Pion Design papirene mine, og denne gangen har jeg plukket frem arket "Viol" fra kolleksjonen "Sagan om våren". Vintagebildet har jeg hentet fra et av Pions vintageark "Från mormors vind".
Ideen til dette kortet med magebelte som knytes foran har jeg snappet opp i Gros fantastiske blogg.
Tekstene jeg har brukt er fra Stempelglede.







søndag 22. mai 2011

En eske - Pion Design

Jeg har satt saksa i Pion Designs helt nye papirer, og denne gangen har jeg laget en liten sjokoladeeske. Motivet fra LOTV har jeg fargelagt med Copics og Prisma Colors, og sømmene er sydd for hånd. De nye papirene jeg har brukt er et vakkert supplement til kolleksjonen ”Sagan om våren” og heter ”Kørsbærsblom” og ”Rosa Prick”.





Sketchy Colors - Fargeutfordring

Jeg har benyttet meg av Sketchy Colors fargeutfordring denne gangen til å lage et gutte konfirmantkort.
Fargene denne gangen er perfekt til det synes jeg:
Svart/grønn/blå.
 Motivet jeg har brukt er fra Papirgleder, og har ligget sørgelig ubrukt veeeldig lenge.
Det ble et Z-kort, med papirer fra Maja Design, og litt til:)


lørdag 21. mai 2011

Te eske - Pion Design

Nok et Pion Design  prosjekt i dag:)
 Denne gangen har jeg laget en eske til te, og papirene jeg har brukt er ”Korrespondens” fra serien ”Forget mig ej”, og ”Vårdikt” fra serien ”Sagan om våren”. Esken har jeg delt inn i fire små rom, som passer akkurat til teposer. En fin liten sak å ha stående fremme på frokostbordet:)






fredag 20. mai 2011

En ny stil - Pion Design

Vi henter vel alle inspirasjon fra alle de fantastiske scrappebloggene rundt om, og selv stopper jeg ofte fascinert opp i blogger som har en helt annen stil en min. Alltid klar for å prøve noe nytt:) Denne gangen har jeg funnet inspirasjon i en flott blogg "Peets scrapalbum". Kortet mitt er fylt med rammer, 3D puter og håndsøm. Det er artig å se at et kort med et enkelt utrykk tar minst like lang tid å lage som et kort med masse stæsj og fiksfakserier.
Papirene jeg har brukt er fra Pion Designs "Sagan om våren", og teksten er fra Stempelglede.




torsdag 19. mai 2011

Nyheter fra Pion Design.

Hurra, Pion Design er kåret til "årets nyføretagare" i Sverige, og jeg blir så stolt og glad på deres vegne!!!
Men Pion Design har flere nyheter og komme med. Alle dere som elsker kolleksjonene "Sagan om våren" og "Minneneas Atelje" kan nå slippe jubelen løs, for nå har Pion Design kommet med 6 helt nye supplerende ark til disse seriene! Og ja, de er like vakre som alltid. Her får du en smakebit, og vil du se dem alle så finner du dem her.






Til slutt har jeg et kort å vise frem, laget med papirer fra Pion Designs kolleksjon "Minnenas Atelje".
Teksten jeg har brukt er fra Kort & Godt.




tirsdag 17. mai 2011

17.mai og jul:)

Hurra for 17.mai.

Og hva passer vel bedre på 17. mai enn et julekort? *Fnis*
Iiiik, jeg har til og med brukt en Magnolia, det er ikke hverdagskost i bloggen min. Neida, det er ikke det at jeg ikke liker disse søte stemplene, de havner bare av en eller annen grunn litt ned i motivbunken, men til julekort hender det at de hopper frem og sier "bruk meg, bruk meg".
Papirene jeg har brukt har jeg funnet i restekassa mi, og teksten er fra Kort & Godt.

Ønsker dere alle en strålende flott 17.mai.




mandag 16. mai 2011

To kort med Pan Pastel

Jeg har lekt meg litt med Pan Pastel igjen, og resultatet ble to helt forskjellige kort, selv om motivet er det samme. Motivet er fra "La Blanche stamps", og jeg har kjøpt det hos Joanna Sheen
Om du er nyskjerrig på Pan Pastel, så finner du dem hos Scrapmagasinet.



søndag 15. mai 2011

Skisseutfordring - Sketchy Colors

Det er tid for en skisseutfordring hos Sketchy Colors. Kortet mitt er laget av et kit fra vår månedsponsor "My Scrapbook Nook". Tøffe guttekort er ikke hverdagskost i bloggen min, men med to gutter i huset, er det veldig kjekt å ha noen sånne kort liggende på lur. Motivet jeg har brukt er fra "Ett Trykk", og teksten er fra "Kreativ Hobby".


lørdag 14. mai 2011

To Post it blokker - Pion Design

Jeg har laget to Post it bøker, med vintagebilder fra Pion Designs klippeark ”Från mormors vind”. Den ene boken har fått papirer fra kolleksjonen ”Sagan om våren”, og til den andre har jeg brukt papirer fra ”Minnenas Atelje”. Begge bøkene er pyntet på innsiden men de vakre papirene, en fin tekst fra Kort & Godt, og en post it blokk i matchende farge.









To nye julekort

Det blir jul igjen hos meg i dag, med to nye julekort. Jeg har vært frempå med Gesso igjen, den var det jo veldig gøy å leke med:) Motivet fra LOTV er fargelagt med Copics og Prisma Colors. "God jul" teksten er fra Inkido, og min nye MS punch har vært flittig i bruk på begge kortene.




onsdag 11. mai 2011

Konfirmantkort - Pion Design

Noen kort tar lengre tid å lage enn andre. Til dette kortet røyk det jammen med tre dager. Jepp, jeg har brettet litt igjen. Vet ikke hva de heter sånne skråklipte brettekort, men jeg har iallefall doblet det. Skjøtet på kartongen, og skrådd på begge sider. Jeg har laget et magebelte til å holde kortet sammen når det er lukket, og inni kortet har jeg laget en klaff som skjuler skrivefeltet, og en tekst.

Jeg har nok en gang satt saksa i de nydelige papirene fra Pion Design. Jeg har brukt baksiden av ”Bildark” fra ”Sagan om våren”, og fra den nye kolleksjonen ”Minnenas Atelje” har jeg brukt papiret ”Rosenhav”, begge sider av papiret ”Ros”, og detaljer har jeg funnet på papirene ”Klippark” og ”Bårder”. Bilde jeg har brukt er fra Pion Design Vintageark, og jeg synes dette passer så godt til et konfirmasjonskort.