onsdag 31. august 2011

To nye julekort.

Her er to av julekortene jeg laget på Drøbakk treffet.

Til det første kortet har jeg brukt et av de nyeste sjarmtrollene hos Sugar Nellie. Ikke egentlig et julestempel, men med rød kjole, og Cherry Lynns juletre i bakgrunnen, så blir det jul allikevel:) Motivet har jeg fargelagt med Copics og Prisma Colors, og tekstene er fra Stempelglede og North Star Stamps.








Til mitt andre julekort har jeg brukt et herlig motiv fra Mo Manning, og den søte katten er fra Eureka. Også her har jeg fargelagt med Copics og Prisma Colors.
Bordpuncher fra EK Success, og tekst fra Kreativ Hobby.



tirsdag 30. august 2011

Jul - Pion Design

I dag har jeg et nytt julekort å vise frem, laget med de vakre julearkene fra Pion Designs siste kolleksjon "Ventan på tomten II". "Vinterfågel" heter papiret jeg har brukt her, og dette falt jeg for med en gang! Den flotte borden er fra papriet "Bårder". Jeg har vært fremme med både nål, tråd og heklekrok igjen, og sydd og heklet for hånd på kortet. Gjerdet er fra Magnolia, og julebjella er en dies fra Marianne Design.





mandag 29. august 2011

Jul på kraftkartong

I dag blir det jul igjen hos meg. Magnolia med litt vintagepreg. Motivet er fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Maja Designs julepapirer fra to år tilbake er fortsatt like vakre, og teksten jeg har brukt er fra Kreativ Hobby. Blonden er fra Kort & Godt, og min osteklut er fortsatt ikke osteklut, men oppvaskklut i lin fra Nille:) Julekulene er dies fra Marianne Design, og jeg disse tror jeg vil bli flittig brukt fremover.



søndag 28. august 2011

Sketchy Colors - skisseutfordring

I dag er vi klar med en ny skisse hos Sketchy Colors, og det er fortsatt Papirloftet som sponser flotte premier hos oss.

Til min løsning av skissa har jeg brukt papirer fra "Pion Designs" kolleksjon "Minnenas Atelje". Motivet er fra Mo Manning, og jeg har fargelagt med Copics. Hjørnene jeg har brukt er en dies fra Nellie Snellen.



fredag 26. august 2011

Jul med Pion Design

Julefryd, juleglede, julesjarm, juleeventyr, julenostalgi...ja, jeg snakker om Pion Designs nye julekolleksjon. Den har alt! Og best av alt, nå er disse vakre papirene på plass i butikkhyllene.

Til mitt første "Ventan på tomten II" julekort falt valget på et av de koselig vintermotivene på papiret "Vinterlek". De blå papirene jeg har brukt heter "Stjernhimmel" og "Juldikt".
Rundt kantene har jeg sydd for hånd, og så måtte jeg jammen frem med heklenåla, og hekle en blondekant rundt hele kortet. Phuuu, det tok tid, men det var kjempegøy, og det blir nok ikke siste gangen heklekroken er fremme:)
Snøkrystallene er puncher fra Martha Stewert. De små snøfnuggene er egentlig en hjørnepunch til et bordsett, men snøfnuggene som egentlig er avfallet fra borden, er så søte og i en fin størrelse, så jeg bruker dem mye:) Den store swirlen er en dies fra Cherry Lynn, og du finner den hos Scrapmagasinet. Teksten jeg har brukt er fra NSS.




torsdag 25. august 2011

Hvit jul

Her er et nytt julekort fra Drøbakktreffet. En av utfordringene var "hvitt på hvitt", og her er mitt resultat.
Juletreet er en dies fra Cherry Lynn, og kan bestilles hos Scrapmagasinet.




onsdag 24. august 2011

God gammeldags jul

Det blir litt jul i dag også, vintagestil denne gangen.
Bildet jeg har brukt er fra Pion Designs klippeark "Juletid - Från mormors vind". Fasongen på kortet har jeg fått ved å tegne av en chipboard ramme, og klippe ut for hånd.

Med dette kortet deltar jeg i utfordringer hos:
Nordsalten hobbyklubb: Vintage
Scrappekammeret: Annerledes format


tirsdag 23. august 2011

Jul med LOTV

Her kommer mitt første julekort fra Drøbakk treffet. Motivet er et av LOTV`s nye julestempler, og jeg har fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Papirene jeg har brukt er fra Magnolia og Kort & Godt, og teksten er fra North Star Stamps.




mandag 22. august 2011

Iskald jul

Jeg har storkost meg på treff i helgen, og kort derfra kommer etterhvert som jeg får tatt bilder av dem.
I dag har jeg et nytt julekort å by på, et lyst og vinterlig blir det denne gangen. Magnoliamotivet er fargelagt med Prisma Colors, og teksten er fra Inkido.



søndag 21. august 2011

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Vi er klar med en fargeutfordring hos Sketchy Colors, og denne gangen er det BLÅTT vi vil se.
Ta frem papirer og stæsj i alle blåtoner, og bli med i kampen om en flott premie fra vår månedsponsor Papirloftet.

Mitt DT bidrag er en te dispenser, laget med de vakre papirene fra Maja Design. Hjertet jeg har brukt er en dies fra Nellie Snellen, og de blå rosene har jeg klippet og snurret sammen selv.





lørdag 20. august 2011

Jul på kraft kartong

Litt jul i dag også:)
Motivet fra Sarah Kay har jeg stemplet og fargelagt på kraftkartong med Prisma Colors.
Papirene fra Maja Design er slett ikke julepapirer, men de funker godt til jul også:) Swirlen er en dies fra Magnolia, kristtorn bladene er en MS punch, og teksten er fra Storyteller.



fredag 19. august 2011

Treffhelg og jul.

For meg er høsten to ting. Treffsessongen er i gang, jippiiii, og jula nærmer seg raskere enn jeg rekker å tenke. Så i helga skal jeg avgårde på høstens første treff, og på menyen står det JUL. Kun julekort på meg i helga:)

Jeg varmer opp med et julekort her i dag. Motivet er fra Serendipety, og jeg har fargelagt med Prisma Colors. Jeg har dukket ned i restehaugen etter mønsterpapir, og brukt CB embossing folder på hvit kartong. Blondepunch fra Martha Stewart, bord dies fra Spellbinders og tekst fra NSS.





torsdag 18. august 2011

Pysseltagen hos StampARTic

Hos StampARTic har vi vært så heldige å bli sponset av svenske "Pysseltagen". Ta turen inn til StampARTic og bli bedre kjent med "Pysseltagen", og se hva de andre jentene har laget med de flotte kitene vi fikk.

Jeg fikk et vintage kit, men et stilig stempel, kartong i lyse brun og beigetoner, bånd, blonde, tyll og masse flott metallpynt.
Jeg har laget en eksplosjonsboks, med plass til en pengegave inni, og et matchende kort.






onsdag 17. august 2011

God jul

Et julekort i dag, med motiv tegnet av Giordano for Ladybug and Friends, fargelagt med Prisma Colors. Papirene er fra Maja Design,og jeg har brukt diverse puncher og dies. Hjørnene er en dies fra Nellie Snellen, og den nederste store bølgekanten er en punch fra EK Success. Granbar og hjertepunch fra Martha Stewart. 





tirsdag 16. august 2011

Sommerlig med Pion Design

I dag blir det sommerlig blått hos meg. Jeg har fargelagt litt på kraftkartong igjen, og motivet er et gammelt stempel fra Sugar Nellie. Nok en gang har jeg kost meg med papirene fra Pion Design. Det vakre blomsterpapiret, og den lille tagen er fra kolleksjonen "Forget mig ej", det blå bakgrunnspapiret er
"Vårdikt - Sagan om våren". Sømmene er sydd for hånd, teksten er fra Storyteller og sommerfuglene er en dies fra Cherry Lynn.



mandag 15. august 2011

StampARTic - Back to school

StampARTic har åpnet dørene igjen etter ferien!
Vi starter høsten (...huff, sensommer høres bedre ut...) med litt "Back to school" inspirasjon, så velkommen inn til StampARTic for en liten titt:)

Jeg har laget et kort til ei lita skolejente, og en matchende post it bok. Bildet har jeg lastet ned hos
"Imagenes Vintage", og jeg syns det passer så godt til skolestart. Papirene jeg har brukt er fra Maja Design, og teksten har jeg skrevet ut på PC-n.







søndag 14. august 2011

Sketchy Colors - Skisseutfordring

I dag er det en skisse som står for tur hos Sketchy Colors.
Kortet mitt har jeg laget med de vakre papirer til Pion Design, og tekst fra Kreativ Hobby.
I hele august er det Papirloftet som sponser nydelige blomster som premier hos Sketchy Colors, så her er det bare å hive seg med:)



lørdag 13. august 2011

Jul med LOTV.

Fargelegging på kraftkartong er kjempegøy, og her har jeg fargelagt et av fjorårets herlige julemotiver fra LOTV. Rammen er en dies fra Spellbinder, papirene er fra Inkido + litt fra restehaugen, og sømmene er sydd for hånd. Puncher fra Martha Stewart, og tekst fra Storyteller.



fredag 12. august 2011

Blå vintage - Pion Design

Jeg har laget et vintage bursdagskort i blått for Pion Design, og fasongen til dette kortet har jeg fått ved å bruke en chipboard ramme som mal, og klippet ut for hånd. Motivet er hentet fra Pion Designs nye klippeark ”Barn – Bilder från førr”. Jeg har brukt papiret ”Vårdikt”, en tag fra papiret ”Tagark”, og en lekker bord fra papiret ”Klippark”, alt fra kolleksjonen ”Sagan om våren. Til dekorasjon har jeg brukt litt linklut ( ja linklut, ikke osteklut. Linkluter fra Nille funker helt fint for meg, hihi) og blonde, en lekker diecut swirle, seam binding, roser, charms og pearlmaker.







torsdag 11. august 2011

Litt julestemning.

To nye julekort fra meg i dag.

Motivet her er fra Morehead, og er fargelagt med Copics og Prisma Colors. Papiret er fra Papirdesign, og tekstene er fra North Star Stamps og Stempelglede.
Håndsøm, hjemmelagde blomster, og granbar punch fra Martha Stewart.




Jeg er så glad i denne lille vinterbyen fra Serendipety. Også her er motivet fargelagt med Copics, og skygget med Prisma Colors. "God Jul" teksten er fra Inkido, og de røde bordene er en dies fra Spellbinders.