fredag 30. september 2011

Eskekort til jul.

Her kommer et av kortene jeg laget på scrappetreffet i helga. Det ble et telys / fyrstikkerkort, med motiv fra LOTV som jeg har fargelagt med Prisma Colors. Det røde papiret er en av 3ndy papirs julenyheter, og det lyse papiret trooor jeg er fra Riddersholm.
Rammen jeg har brukt er en dies fra Marianne Design, og tekstene er fra NSS.

Det blir ingen tutorial på denne...iallefall ikke med det første. Kortet er 4" /4" når det er sammenbrettet, og du må skøte på kartongen for å få den lang nok. Ellers er det bare å ta frem lys og fyrstikker, eller hva annet du måtte ønske å ha inni, og måle i vei:)





torsdag 29. september 2011

Rundt tagkort - Pion Design

Denne typen tagkort har jeg sett mange steder på mine bloggrunder, og jeg fikk lyst til å prøve meg selv. Papirene jeg har brukt til dette kortet er fra Pion Design, og heter ”Julstjerna” og ”God jul”, og flottere julepapirer enn dette finnes nok ikke:)
Nål, tråd og heklekrok har vært flittig i bruk, alt er gjort for hånd på dette kortet. Jeg har pyntet med en stor treknapp, en jule charms og to flotte tags som er å finne på arket ”tagsark”.





På den runde tagen kommer papiret ”God jul” virkelig til sin rett.
Teksten jeg har brukt er fra ”Kort & Godt”.


onsdag 28. september 2011

Jul med Sugar Nellie

Jeg har hatt en fantastisk scrappehelg i Skedsmohallen, men shopping, skravling, shopping, latter, shopping og kortlaging...nevnte jeg shopping? *fnis*
For å rettferdig gjøre alt det nye vi kjøpte, så måtte vi nesten lage litt kort også:)

Til dette kortet har jeg brukt et av de nye julestemplene fra "Sugar Nellie". Dette nydelige stempelet heter "Wish upon a star", og du får kjøpt det hos "Funky Kits". Denne gangen har jeg lagt Prismaene til side, og fargelagt motivet kun med Copics. Papiret jeg har brukt er en av nyhetene fra 3ndy papir, og dette ble raskt en favoritt hos meg. Juleteksten er fra NSS, og swirlene er fra Cherry Lynn, kjøpt hos Scrapmagasinet.





tirsdag 27. september 2011

Rød jul.

I dag blir det jul i skikkelige julefarger. Motivet jeg har brukt er et av fjorårets julestempler fra LOTV, og jeg har fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Papirene jeg har brukt har jeg funnet i restebunken min....og der er det masse å hente for å si det sånn...
Den runde juleteksten er fra North Star Stamps.



mandag 26. september 2011

Telyskort - Pion Design

Jeg er hjemme igjen etter en fantastisk treff og messe helg i Skedsmohallen! I dag skal jeg klappe og stryke på, og fryde meg over alt det nye som ble med meg hjem, stemple opp nye motiver, og fargelagge masse:)

Men først har jeg et nytt kort å vise frem. Et telyskort med en ny vri:) Jeg har set at Graphic 45 har kommet med noen morsomme esker, men hvorfor kjøpe det en kan lage selv?
Til dette telyskortet har jeg brukt Pion Designs papirer "Vinterfågel" og "Vinterlek" fra julekolleksjonen "Ventan på tomten II", og vintagebilde fra Pions klippeark "Juletid - Från mormors vind".
Teksten er fra NSS, rammen er en dies fra Marianne Design, og hjørnestemplene er fra LOTV.





søndag 25. september 2011

Sketchy Colors - Skisseutfordring

Søndag betyr en ny utfordring hos Sketchy Colors, og denne gangen har vi en skisse å by på.
Min løsning av skissa ble et julekort.  Jeg har maskert sammen to motiver, og fargelagt med Copics og Prisma Colors. Motivet med juleblomstene i bakgrunnen matcher perfekt papiret ”God Jul” fra Pion Design.  Jeg har også brukt papiret ”Julstjerna”, og lurt inn litt brunt/beige med papiret ”Vinterlek”. Litt håndsøm, blonder og perler er det jeg har brukt til å pynte kortet.





I hele september er det Bunny Zoe`s Crafts som sponser flotte premier hos Sketchy Colors.
Bunny Zoe`s Crafts nyheter finner du her.


lørdag 24. september 2011

Julepynt - Pion Design

Det er kanskje for tidlig å pynte juletreet, men det går fint å lage litt juletrepynt nå i høstmørket.
Jeg har laget en jule”kule” av det flotte vinterpapiret ”vinterlek”, fra Pion Designs julekolleksjon ”Ventan på tomten II”.
Denne har jeg laget nesten som en liten rund eske, men jeg laget hull på den ene siden, så en kan titte inn på det koselige motivet. Jeg har brukt en ramme og juleblomst dies fra Marianne Design. Alle kantene er svertet med Distress Ink, og jeg har pyntet med perler og glitter.





Her er baksiden, med tekststempel fra North Star Stamps.


fredag 23. september 2011

Magnolia jul.

Til dagens julekort har jeg maskert sammen to motiver fra Magnolia, og fargelagt med Copics og Prisma Colors. Papirene jeg har brukt er fra Maja Design, og siden motivet her er så stort, har jeg ikke stæsjet så allverdens mye. En snøkrystall ramme laget med MS puncher, hjørnestempler fra LOTV, Swirler og juleblomster fra Marianne Design, og masse glitterlim.





torsdag 22. september 2011

To julekort - Pion Design

Mer Pion Design fra meg i dag:) Nei, det er ikke lett å holde fingrene unna disse papirene, hihi:)
Jeg har laget to julekort med samme motiv, hentet fra Papiret "Juldikt - Ventan på tomten".
Men siden alle Pions papirer matcher så fint, så ble det to helt forskjellige kort allikevel. Ett rødt og et blått.

Det første kortet er et tagkort med vindu. Motivet kommer altså fra papiret "Juldikt", og ellers har jeg brukt papiret "God jul".Når tagen tas ut, kommer en tekst fra North Star Stamps til syne sammen med mer av disse vidunderlige julepapirene. Vinduet og rammen rundt har jeg laget med Spellbinder dies i to størrelser.











Det andre kortet mitt er også formet som en tag, men det er dobbelt, og i full "kortstørrelse".
Det er den blå baksiden av arket "Juldikt" jeg har brukt til dette kortet. Blader og blondekant er dies fra Marianne Design, og rosene mine har fått et strøk av Gesso for å passe inn i den gammeldagse stilen. Jeg har rufset til kantene på panelet litt, og alle kanter har jeg svertet med Distress Ink – Vintage Photo. Jeg har også brukt litt hyssing, blonder og en vintercharms.








onsdag 21. september 2011

Telyskort - Pion Design

Jeg storkoser meg fortsatt med Pion Designs julepapirer, og i dag har jeg et nytt telyskort å vise frem. 

Vintagebildet jeg har brukt finnes på klippearket ”Juletid – Från mormors vind”, og det vakre grønne mønsterarket jeg har brukt er fra Pion Designs julekolleksjon, og heter ”Julgran”. På arket ”Tagsark” fant jeg en matchende liten tag, og jeg har pyntet kortet med silkebånd, blonde, seambinding og en julecharms.
"God jul" teksten er fra NSS, og teksten inni kortet er fra Kort & Godt.









tirsdag 20. september 2011

Jul på kraftkartong....igjen:)

Utfordringen hos "LOTV`s challenge blog" denne uka er å lage et kort i rødt, grønt og hvitt. Og med noen nye herlige Lilli julestempler i hus, så måtte jeg nesten hive meg på denne:)

Motivet mitt har jeg fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong, og jeg har brukt papir fra Maja Design, swirle fra Marianne Design og gjerde fra Magnolia.
Rammen har jeg laget med MS puncher, og jeg har limt det doble kortet oppå rammen.




Innsiden er veldig enkel, men jeg tar den med for at du skal få se hvordan jeg har limt kortet oppå rammen.
Teksten jeg har brukt er fra NSS.

mandag 19. september 2011

Julestaffeli - Pion Design

På tide med litt julestemning igjen, og da er det ingenting som passer bedre enn Pion Designs nye julekolleksjon:)
Jeg har laget et avlangt staffelikort, og motivet fra "Serendipety" har jeg stemplet på kraftkartong, og fargelagt med Prisma Colors.
Pion papiret jeg har brukt heter "Vinterlek", og det er baksiden av papiret jeg har brukt denne gangen.
Jeg har brukt tekststempler fra "Ett Trykk" og "North Star Stamps". Rammen rundt motivet er laget med MS puncher, og jeg har pyntet med snøkrystaller, perler, roser, pyntebær og kanelstenger.



Sånn ser kortet ut når det er lukket igjen.




søndag 18. september 2011

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Da var det jammen søndag igjen, og vi er selvfølgelig klar med en ny utfordring hos Sketchy Colors.
Det er en fargekombinasjon dere får å bryne dere på denne gangen, og fargene vi er ute etter er:
SVART / ORANGE / HVIT

Til mitt kort har jeg brukt et motiv fra Sweet Pea, som jeg har fargelagt med Copics. Stempelswirler fra Stempelglede, swirledies fra Cherry Lynn, MS border punch, blomster, dråpecharms og masse halvperler.








Det er Bunny Zoe`s Crafts som sponser flotte premier hos Sketchy Colors i hele september.
Ukas nyheter hos Bunny Zoe`s Crafts finner du her.


lørdag 17. september 2011

Bursdagsbok - Pion Design

Jeg har laget en bursdagsbok for Pion Design. Hvem trenger vel ikke en sånn? Kjempefin å ha selv, og en flott presang å gi bort. Dette vintagebildet fra arket ”Hjertelig gratulation – Från mormors vind” passer perfekt til en bursdagsbok. Papirene jeg har brukt er ”Ros” og ”Rosenhav” fra kolleksjonen ”Minnenas Atelje”.


Inni boken har hver måned fått et lite vers rammet inn med papirer fra ”Minnenas Atelje”. Versene har jeg skrevet ut selv med samme font, for å få en fin helhet.
Swirlestempelet jeg har brukt sånn cirka overalt, er mitt favorittstempel fra Stempelglede:)