mandag 31. oktober 2011

To runde

Jeg har fått meg Grand Calibur, og noen sett med stooore Spellbinders dies, så har blir det nok langt mellom de firkantede kortene fremover, hihi.
I dag blir det to runde kort, med motiver fargelagt på kraft...igjen:)
Motivene er fra Magnolia og Bildmålerna, og begge kortene har mønsterark fra Magnolia.





søndag 30. oktober 2011

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Ukene går fort, og det er søndag igjen. Hos Sketchy Colors er det en fargeutfordring som står for tur, og fargene vi vil skal dominere kortet ditt denne gangen er GUL og SVART.
Alle som kjenner meg vet at dette IKKE er farger som faller meg lett! Men jeg brettet opp armene og gikk løs på oppgaven med krum hals, og må litt motvillig innrømme at jeg koste meg med å lage dette kortet, hihi:)

Flotte premier blir sponset av Poppydesign i hele oktober, så hiv dere med på utfordringen!

Til kortet mitt har jeg brukt et digimotiv fra KennyK, fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong.
Papirene jeg har brukt er fra Maja design, teksten er fra Ett Trykk og hjørnestemplene er fra LOTV.






lørdag 29. oktober 2011

Post It - Sugar Nellie

Jeg har tatt frem mine gamle Manga stempler fra Sugar Nellie, og laget to post it bøker. Midt i alle juleprosjekter var det deilig å gjøre noe helt annet...og dette er noe heeelt annet. Clean &Simle, det er så fjernt fra meg at jeg nesten ikke vet hva det er, hihi.  Jeg kan ikke love mye CAS fremover, men jeg hadde det morro da jeg laget disse bøkene:)

Manga, og alle de andre Sugar Nellie stemplene finner du hos Funky Kits.

Manga jentene har jeg fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong, og valgt en sterk kontrastfarge til hver.
Her ser du resultatet.










Clean & Simple på innsiden også, med tekster fra NSS, panel i kontrastfargen, og matchende post it bøker.


fredag 28. oktober 2011

Bryllupskort

Hos StampARTic har vi vært så heldige å bli sponset av Pysseldags, og jeg fikk et lite hjertestempel, og en tekst som passer perfekt til et bryllupskort. Jeg har brettet litt igjen, et "pop up tag card" eller noe sånt:)

Pion designs vakre papirer fra kolleksjonen "Minnenas Atelje" passer så godt til bryllupskort synes jeg, og vintage bildet er fra Pions klippeark "Romans - Från mormors vind".

Hopp over til StampARTic å se hva de andre jentene har tryllet frem denne gangen:)




torsdag 27. oktober 2011

Forskjellige kort - samme motiv

Julestemplene fra Bildmålerna ligger høyt oppe på lista over årets favoritter. Her har jeg brukt det samme motivet på to helt forskjellige kort.

På det første kortet er motivet fargelagt med Copics, og rammen min fra Cherry Lynn er på plass, hihi. Bord og hjørner med kristtorn er fra Spellbinders, og snøkrystallene er MS puncher. 



På det andre kortet har jeg fargelagt med Prisma Colors, og papirene jeg har brukt er fra Pion Design. Den store snøkrystallen er en dies fra Marianne Design, gjerdet er fra Magnolia, og teksten jeg har brukt er fra North Star Stamps.



onsdag 26. oktober 2011

To Magnolia

I dag har jeg to Magnolia julekoer å by på.
Det er ikke ofte jeg kjøper Magnolia stempler, men jeg falt helt for noen av de nye julemotivene. Denne lille engelen er fargelagt med Prisma på kraftkartong, og nok en gang har jeg rotet i restehaugen etter papirer.








Etter noen firkantede kort, så må jeg bare gjøre noe annerledes, så dette kortet har fått en litt artig fasong. Motivet her er fargelagt med Copics, og disse nydelige blå papirene fra Papirdesign ble fort favoritter hos meg!




tirsdag 25. oktober 2011

Jul men Sugar Nellie.

Det blir et nytt julekort i dag, med et av årets herlige julestempler fra Sugar Nellie. Denne sjarmerende engelen heter "Knitted with love", og kan kjøpes hos Funky Kits.
Motivet har jeg fargelagt med Prisma Colors, og papiret jeg har brukt er fra Magnolia. De små tekstene er fra en liten clear stamps plate fra Noth Star Stamps. Jeg elsker disse småstemplene, de passer inn overalt:)




mandag 24. oktober 2011

Jul med Sarah Kay.

Her er et kort jeg laget på Skitreffet, med motiv fra Sarah Kay, som jeg har fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Det ble masse stæsj her, for jeg ble aldri fornøyd. Har til og med klint litt med hvitmaling, ganske enkelt forid jeg hadde tatt det med meg til Ski, hihi. Hjalp ingenting, ble ikke fornøyd med kortet uansett, men sånn er det bare noen ganger. Ferdig ble det iallefall, og sånn får det bare være.



søndag 23. oktober 2011

Sketchy Colors - skisseutfordring

Det har nok en gang blitt søndag, og hos Sketchy Colors er det en skisseutfordring som står for tur. Poppydesign er vår månedsponsor, og sponser flotte premier i hele oktober.

Min løsning av skissa ble et vinterlig  julekort med papirer fra Pion Design. Motivene her har jeg klippet ut fra mønsterarkene ”Vinterfågel” og ”Vinterlek”, og jeg har også brukt papiret ”Stjernhimmel”, alle fra Pion Design kolleksjon ”Ventan på tomten II”.  Bordene jeg har brukt finner du på papiret ”Bårder”, og ellers har jeg brukt masse puncher og dies, noen roser, blonde og perler.



lørdag 22. oktober 2011

Juleengler - Pion Design

I dag her jeg to Pion Design kort å vise frem.

Først har jeg laget et ”swing card”, med et av de vakre englemotivene fra Pions nye vintageark ”Vinterenglar – Från mormors vind”. Bildet har jeg rammet inn med baksiden av papiret ”Bildark – Sagan om våren”, og det lekre blå vinterarket er fra kolleksjonen ”Ventan på tomten II”, og heter ”Stjernhimmel”. Tekstene jeg har brukt er fra North Star Stamps, snøkrystallene er en stor MS punch, og swirlene er en dies fra Cherry Lynn.



Når kortet åpnes, svinger motivet rundt……





…og på baksiden har jeg laget et skrivefelt med plass til en koselig julehilsen.







Blant Pion Designs helt nye bildeark finnes et nydelig ark med juleengler i farger. Motivet mitt kommer fra dette arket som heter ”Julenglar – Bilder från førr”. Jeg har ikke brukt julepapirer til julekortet mitt denne gangen. Pion Design har så mange papirer å velge blant, og her har jeg brukt baksiden av papiret ”Bildark”, og papiret ” Vårdikt”, begge fra kolleksjonen ”Sagan om våren”. Jepp, her var det mye vår, men med julebilde, juletekst og noen snøkrystaller, så ble det et julekort allikevel:)






fredag 21. oktober 2011

Julestemning med Bildmålerna

Her kommer et tagkort jeg laget på Skitreffet. Motivet fra Bildmålerna har jeg maskert sammen med et vindu fra Serendipety, og fargelagt med Copics. Papirene jeg har brukt fant jeg i restehaugen, bordene er en dies fra Spellbinders, blomstene er fra Marianne design, og tekstene er fra North Star Stamps.




torsdag 20. oktober 2011

Jul med Bildmålerna

I dag blir det rød jul hos meg, med motiv fra Bildmålerna som jeg har fargelagt med Copics. Min favoritt dies fra Cherry Lynn har vært i bruk nok en gang, og teksten jeg har brukt er fra North Star Stamps.




onsdag 19. oktober 2011

To helt lyse

Her kommer to helt lyse julekort.

Til det første kortet har jeg brukt motiv fra LOTV, og en nydelig ramme fra Cherry Lynn. Ikke bare er rammen vakker og en stor favoritt, men den er såååå lett å stanse ut, til trods for alle småhull og sirlige buer. Jeg har kjøpt denne hos Scrapmagasinet. Snøkrystallene er dies fra Marianne Design, papiret er fra Papirdesign, og teksten er fra NSS.



Til kort nr 2 har buggen virkelig fått kjørt seg:) Her er det brukt dies og puncher i alle fasonger. Snøkrystaller fra Marianne Design og Spellbinders, ramme fra Cherry Lynn og hjørner fra Nellie Snellen, og masse perler.


tirsdag 18. oktober 2011

Juleengel på kraft - Sugar Nellie

Til dagens julekort har jeg brukt et av de søte julestemplene fra Sugar Nellie. Dette motivet heter "Crystal Flakes", og du finner det hos Funky Kits. Jeg har nok en gang fargelagt på kraftkartong, papirene jeg har brukt er fra Inkido og Ladybug and Friends, og teksten er fra North Star Stamps.




mandag 17. oktober 2011

Blå jul

Et blått og hvitt julekort i dag, med motiv fra Papilio, som jeg har fargelagt med Prisma Colors. Masse bruk av dieser og puncher på dette kortet, papirer fra Kort & Godt, og tekst fra NSS.


søndag 16. oktober 2011

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Det er søndag, og i dag har vi en fargeutfordring klar hos Sketchy Colors. Fargene vi vil se på prosjektet ditt denne gangen er:
 Hvit/ Turkis/ Gul.

Mitt kort har fått en tagfasong denne gangen, og motivet fra LOTV er fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Papirene jeg har brukt er fra Melissa Frances, gjerdet og blondeborden er dies fra Magnolia, og stjernene er laget med Fiskars puncher.

Det er Poppydesign som sponser flotte premier hos oss i hele oktober, så her er det bare å hive seg med:)