tirsdag 31. juli 2012

Sugar Nellie blog hop day 2 - Under the sea

Four new gorgeous Sugar Nellie stamps are on its way, and we are ready with a week of blog hops for you. This collection of mermaids are called “Under the Sea”, and it will be available for you Friday 3th over at Funky Kits.

If you arrived here fromTiets amazing blog, you are on the right way, if not just go back to the Sugar Nellie blog, and start the hop from there.


The stamp we want to show you today is called “Oceans gift”. I have colored the beautiful image with Copics, and for the shape of the card I have used dies from Go Kreate. I have used a Spellbinder dies to frame the sweet mermaid, and swirls from Die Namic and Cherry Lynn together with flowers and pearls.




Please remember to leave comments on your way, there will be a prize in the end of the hop.



Now you need to hop over to Antia`s wonderful blog to see how her lovely mermaid turned out:)

mandag 30. juli 2012

Sugar Nellie blog hop day 1 - Under the sea

Four new gorgeous Sugar Nellie stamps are on its way, and we are ready with a week of blog hops for you. This collection of mermaids are called “Under the Sea”, and it will be available for you Friday 3th over at Funky Kits.

mermaidsneakweekbannerfinal

If you arrived here fromTiets amazing blog, you are on the right way, if not just go back to the Sugar Nellie blog, and start the hop from there.

The first stamp we want to show you is called “Under the Sea”. Isn`t this mermaid just beautiful with the little cute turtle by her side? I have colored the image with Copics, and the papers I have used are all from Maja Design. I have decorated my card with laces, ribbon , pearls, roses and glitter. The swirl are a die from DieNamic.




Please remember to leave comments on your way, there will be a prize in the end of the hop.
Now you need to hop over to Antia`s wonderful blog to see how her lovely mermaid turned out:)

søndag 29. juli 2012

Kalender - Pion Design

Jeg har laget en ny kalender, og denne gangen har jeg valgt å bruke blåtonene fra Pion Design kolleksjonen Grandma`s school book. Papiret med de vakre sommerfuglene heter Blue Wings, og ellers har jeg brukt papirene Swing to the clouds og Daisy. En bord fra arket Borders måtte jeg også ha med, og sommerfuglen er klippet ut fra arket Cut out sheet. Kalendersidene har jeg skrevet ut fra pc-n, og teksten er fra Kort & Godt.






.

mandag 23. juli 2012

Sommerlig i brunt og rosa

Jeg synes brunt og rosa er en flott fargekombinasjon, og her har jeg funnet frem disse fargene fra Pion Design kolleksjonen Grandma`s school book. Papirene jeg har brukt til dette kortet heter School book, Summar play og Red clover. Jeg har sydd med maskin rundt alle paneler, motivet fra Bildmålerna har jeg fargelagt med Distress Markers, og blomstene har jeg stanset ut og laget selv. Jeg har pyntet med punchborder, blondeserviett, perler og bånd.



søndag 22. juli 2012

CopicMarkerNorge - Sommerkunkurranse

CopicMarkerNorge er klar med utfordring nr2 i sommerkonkurransen, og oppgaven er en skisse, og at motivet på inneholde fargen GUL. Jeg og GUL er fortsatt ikke venner, men må man, så må man:) Rosemotivet har jeg kjøpt hos "I brake for stamps", og tekstene er fra "Norsk Stempelblad".
Papirene jeg har brukt er fra Pion Designs vakre kolleksjon Grandma`s school book.

Her er Copics fargene jeg har brukt:

Roser: E97 - Y35 - YR31 - YR30
Blader: BG96 - G46 - G43 - G40
Skygge: W1 - W0 - Blender








lørdag 21. juli 2012

Sugar Nellie - Julekort

Det er på tide å riste liv i bloggen etter en ukes herlig ferie på Kos. Etter en uke i 35 varmegrader er det greit å kjøle seg ned med et kaldt julekort:)
Dette herlige motivet er fra Sugar Nellie, og det heter Wish upon a star. Du finner det blant mange andre Sugar Nellie godbiter hos Funky Kits.



onsdag 11. juli 2012

Juleeske

Litt jul i dag også:)
Her er en toffifee eske med to motiver fra Bildmålerna som jeg har maskert sammen, og fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Papirer fra Maja Design, trær fra Marianne Design og tekst fra Kreativ Hobby.




tirsdag 10. juli 2012

Eske med to skuffer.

I dag har jeg en juleeske med to skuffer å vise frem. Papirene jeg har brukt til denne er alle hentet fra den nye Pion Design kolleksjonen Waiting for Santa – 6*6”, og du finner dem på arkene Merry Christmas og Winter bird. Pions vakre juleborder er så flotte i miniutgave også, og de finnes på arket Christmas Poem.


 
Skal vi åpne skuffene?
I den nederste skuffen er det fire telys, og i den øverste skuffen er det massevis av fyrstikker.


Så tenker du kanskje: Hvordan skal en tenne disse fyrstikkene da?
Jeg har laget en tag i kraftig kartong, som har fått en egen lomme over skuffene. Den er ikke bare til pynt….sånn ser den ut på baksiden. Jeg klippet løs sidene fra en tom fyrstikkeske, og laget en fyrstikktenner tag:)








mandag 9. juli 2012

Julekort med kortlomme - Pion Design

Jeg har laget et lite julekort men Pion Designs vakre julekolleksjon Ventan på Tomten II. Vintage bildet er også fra Pion design, Vinterengler - Från mormors vind. Inni kortet har jeg laget en liten lomme, med plass til minikort/ pakkelapper. Kortene er doble og størrelsen er 3" * 3". De små vintagebildene har jeg skrevet ut fra nettet.









lørdag 7. juli 2012

Sommerkort - Sugar Nellie

I dag har jeg laget et sommerkort med et av Suger Nellies nyeste stempler. Dette herlige motivet heter Sprinkle some love, og du finner det hos Funky Kits. Jeg har fargelagt motivet med Distress Markers, og papirene jeg har brukt er fra Bildmålerna.



torsdag 5. juli 2012

To like.....

Jeg har hivi meg med på en utfordring hvor oppgaven er å lage to kort med samme motiv og samme oppsett, men hvor det ene kortet skal gå i lyse pasteller, og det andre skal gå i kraftige farger.

Til det første kortet mitt har jeg fargelagt søte Mimosa fra Bildmålerna i sarte farger med Distress Markers.
Papirer fra restehaugen, og tekster fra Kort & Godt og NSS.





 Til det andre kortet har jeg fargelagt det samme motivet med Copics, og jammen har jeg puttet søte Mimosa på et julekort:) Oppsettet er nøyaktig det samme, og papirene er fortsatt hentet fra restehaugen.
Juletekstene er fra NSS.

 


onsdag 4. juli 2012

Tutorial - sjokoladekort


Jeg har laget et sjokoladekort med de flotte mini papirene fra Pion Designs Waiting for Santa II - 6*6".
Papirene jeg har brukt her heter Christmas Poem, Merry Christmas og Winter bird.


Mange har spurt meg og mål og forklaring på sjokoladekortet, og det er så enkelt, så enkelt.
Her kommer en liten tutorial:)
Kartong: 19cm * 23cm

Preg ved: 8cm – 9cm – 17cm – 18cm

Lag to klaffe: 3,5cm * 3cm

Preg klaffene 1 cm inn fra hver side, så du har tre felt på 1cm hver.



Bruk en bordpunch på den smalest delen av kortet, dekorer innsiden, og lim klaffene på innsiden av den smale delen som du ser på bildet.

Brett de små klaffene inn og lim dem til kortet så det blir en lomme med perfekt plass for en mellomstor melkesjokolade.

Fest bånd foran og bak på kortet før du limer på paneler.

Her er innsiden av kortet mitt ferdig.




Og her har sjokoladen kommet på plass.

Her er kortet mitt helt ferdig.


Jeg håper du får glede av denne tutorialen.
Lykke til:)

tirsdag 3. juli 2012

Sommerkonkurranse hos CopicMarkerNorge

CopicMarkerNorge er i gang med en spennende sommerkonkurranse, og jeg har lyst til å hive meg med:) Første utfordring er valgfri, bare motivet selvfølgelig er fargelagt med Copics. Jeg har laget et tag kort, etter en solid dose inspirasjon fra Maya. Motivet er fra Sarah Kay, og papirene er fra Pion Designs kolleksjon For Mother.

Til motivet har jeg brukt disse Copics fargene:

Hud: E000 - E00 - E01 - R21
Hår: E57 - E44 - E43 - E41
Kjole: V20 - V22 - V25 - V28
Skygge: W5 - W3 - W1 - W0 - Blender




søndag 1. juli 2012

Store mininyheter fra Pion Design.

Skulle du ha kommet i gang med julekortene? Frister det ikke nå på sommeren? Problemet er løst! Nå kommer Pion Designs vakre julekolleksjon Waiting for Santa II i miniformatet 6×6”. De passer perfekt til kort og andre små prosjekter, og det fikk i alle fall fart på min juleinspirasjon!
Til mitt første julekort med disse herlige papirene har jeg brukt Christmas Poem og Winterplay, og bare se hvor herlige tags og frimerker ble i miniformat! Kortet har jeg pyntet med blonder, bånd, snøkrystaller og masse små perler. Teksten jeg har brukt er fra Stempelglede.




Her får du en smakebit av kolleksjonen Waiting for Santa II - 6*6", og vil du ta en nærmere titt, så er det bare å ta turen inn til Pion Design.


Sketchy Colors - Sommerutfordring

Det er tid for sommerferie hos Sketchy Colors, men vi har en sommerutfordring klar som vil vare helt frem til 4. august. Vi i DT vil gjerne gi noe tilbake til dere som deltar hos oss, så til denne utfordringen sponser vi en premie hver. Det vil si at det ligger hele sju premier og venter i begynnelsen av august:)

Sommerutfordringen er en dobbel utfordring. Du velger en skisse og en fargekombinasjon vi har hatt i 2012, og skriver i innlegget ditt hvilke utfordringer du har valgt.

Til mitt kort har jeg brukt fargene fra #107: rosa/blå/beige, og skisse fra#116.

 Jeg har brukt brukt papirer fra Pion Design, fra kolleksjonen Till Mor. Motivet er fra Bildmålerna, og jeg har fargelagt med Distress Markesr. Rosene har jeg snurret selv,rammen er fra Marianne Design, bordpunch fra Martha Stewart og tekster fra Kort & Godt og NSS.