søndag 30. september 2012

Sketchy Colors - Skisseutfordring

Vi er selvfølgelig klar også denne søndagen med en utfordring hos Sketchy Colors. Denne gangen har Lena Katrine laget en skisse til oss. Dette er siste sjangse til å vinne flott metallpynt fra vår sponsor Korthobby, så hiv dere med:)

Jeg har valgt å bruke skissa på en eske med lange fyrstikker, og både papirer og motiv er fra Pion Design. Papirene er fra kolleksjonen Waiting for Santa, og bildet finner du på arket Christmas angels - Images from the past. Blondesirkler fra Nellie Snellen, stjerner fra Spellbinders og tekst fra NSS.



lørdag 29. september 2012

Juleornament - Pion Design


Jeg har laget et juleornament til å henge på treet eller i vinduet eller hvor en vil. Jeg har brukt det vakre motivet fra Pion Design arket Nativityscene, Silent night – 6*6", og en lekker ramme fra Marianne Design. Jeg har laget denne som en oval eske, men isteden for lokk har jeg limt på rammen med et utstanset ovalt vindu. Den eneste pynten jeg behøvde her var noen perler og silkebånd til oppheng.




Rundt kanten har jeg brukt en bord fra arket Borders.


Her er baksiden med en juletekst fra Kort & Godt.


fredag 28. september 2012

Vintags - Pion Design


Jeg har laget en flasketag med den flotte Pion Design kolleksjonen For father. På fronten har jeg laget en lomme med en tag oppi til å skrive en liten hilsen på. Papiret jeg har brukt heter Shoe Factory, og jeg har pyntet tagsen med hjørneswirler fra Quick Kutz stanset ut i det samme papiret, og en vinglass charms. Teksten er fra North Star Stamps.










torsdag 27. september 2012

Sjokoladeeske med Bildmålarna.

Denne sjokoladeesken laget jeg for en stund siden, men jeg tror jammen jeg har glemt å legge den ut her i bloggen min. Både papirer og motiv er fra Bildmålarna, og det var kjærlighet ved første blikk da jeg så dette motivet:) Det heter Christmas Letter, og det er bare såååå fiiiint! Her har jeg fargelagt med Distress Marker. Jeg har brukt papirer fra Bildmålernas julekolleksjon Frosty Christmas, og papirene jeg har brukt til esken min heter Blue Christmas og Mr. Snowman. Inni esken har jeg lagt med en koselig tag fra arket Cut out, og stemplet på en juletekst fra Kort & Godt.





onsdag 26. september 2012

Julekort - Pion Design

Det blir litt Pion Design jul i dag også. Papirene jeg har brukt til dagens kort heter Winter, Church og Snowflakes, og de er alle fra kolleksjonen Silent night. Jeg har brukt mini motiv og bord fra tagsarket og bordarket i 6*6" format. Stjernene er fra Spellbinders, blonderammen er fra Marianne Design, granbar og snøkrystaller fra Martha Stewart og tekster fra NSS og Kort & Godt.








tirsdag 25. september 2012

Vintage sjokoladeeske - Pion Design



Jeg har laget en ny juleeske med papirer fra Pion Design kolleksjonen Silent Night, og vintage bilde fra den helt nye kolleksjonen Grandma`s attic –Tinted. Det koselige bildet finner du på arket Christmas, og papirene jeg har brukt heter Snowfall og Guardian angels. Alle kanter er rufset til og svertet med Distress, og jeg har pyntet med utstansede trær og blomster, perler, blonde og charms. Tekstene jeg har brukt er fra North Star Stamps.




Slik ser sjokoladeesken ut inni.


mandag 24. september 2012

Dåpskort - Pion Design

Om du ikke har fått med deg Pion Designs nyheter så må du ta turen inn til Pion å ta en titt. Kolleksjonen For father ble utrolig flott i miniutgave, og Vintage bildene Grandma`s attic - tinted stiller i en klasse for seg selv. Synes du disse bildene ser vakre ut i nettbutikken, så bare vent til du ser de på ordentlig! Her er det høy WOW-faktor:) Og med sarte fargetoner som matcher Pion papirene, så er de en drøm å skape med.

Jeg har laget et dåpskort hvor jeg har brukt papiret Flowers for Father - 6*6", og vintagebilde fra arket Family - Grandma`s attic tinted
Kortet har jeg pyntet med mine helt nye Spellbinders rammer, kakeserviett, roser, perler,perlebånd, charms og swirler fra Marianne Design.



Her er innsiden av kortet med de samme papirene, og en innrammet tekst fra Kort & Godt.


søndag 23. september 2012

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Vi er klar med en ny utfordring hos Sketchy Colors, og fargene du må ta frem denne gangen er 
grønn - brun/svart - hvit. Vår flotte sponsor Korthobby har masse lekker metallpynt å by på i premie.

Til kortet mitt har jeg brukt både papir og motiv fra Bildmålarnas julenyheter. Det superkoselige motivet heter Christmas fun, og jeg har fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Papiret er fra kolleksjonen Frosty Christmas og heter Green Christmas. Du finner alle de flotte julenyhetene i Bildmålarnas nettbutikk.




lørdag 22. september 2012

Glimmermist julekort - Pion Design


Jeg har laget et lyst julekort, hvor jeg har lekt meg masse med Glimmermist. Motivet er hentet fra Pion Designs vintageark Fairytale of winter – Fromgrandma`s attic. Papirene jeg har brukt er fra kolleksjonen Silent Night og de heter Snowflakes – 6*6, Guardian angels og Collage. Jeg har rufset til alle kantene, og svertet med Distress. Blomstene har jeg stanset ut og laget selv, og jeg har pyntet med die cuts snøkrystaller og kristtorn grener, blonde, knapper og metallpynt. Til slutt har jeg sprayet med Glimmermist i flere fargenyanser.



Til innsiden av kortet har jeg brukt papiret Snowflakes i stort format, og rammet inn en koselig juletekst fra Kort & Godt.



fredag 21. september 2012

Et herrekort - Pion Design


Skal du lage et skikkelig herrekort så er det godt at det finnes en så flott herrekolleksjon som For Father. Med disse papirene kan du få det røft og tøft, eller vakkert og elegant…eller noe midt i mellom.

 Til mitt herrekort har jeg brukt et motiv fra arket Gentlemen, og de andre papirene jeg har brukt heter Money og Old cars. Selve kortet, og detaljer er i kraftkartong, og siden jeg er overbevist om at menn også liker blomster så har kortet mitt fått noen mørkeblå roser og beige blomster, som jeg har svertet med Distress ink. Ellers har jeg pyntet med utstansede stjerner, litt hyssing, perler, og noen stifter her og der.




Til innsiden har jeg brukt også brukt mønsterarket Money. Skrivefeltet er fra arket Pontiac, de stilige bordene finnes på arket Borders, og teksten har jeg stemplet på en flott tag fra arket Tags.





torsdag 20. september 2012

Nyheter fra Pion Design

Vi rekker nesten ikke klippe oss gjennom Pion Designs julekolleksjon, før de kommer med ennå flere spennende nyheter. Det er en fryd!!! Nå kommer hele den flotte herrekolleksjonen For father som mini 6*6" papirer, perfekt for oss som lager kort. Pion Design kommer også med hele seks nye ark med vintagebilder i serien Grandma`s attic, og denne gangen har bildene fått et lite snev av farge, som selvfølgelig matcher Pions papirer. Disse bildene er så utrolig vakre!

Her har du en liten smakebit på Pions Designs nyheter, og i nettbutikken kan du ta en nærmere titt på alle de nye papirene.




For Father 6x6" & From Grandma's Attic - tinted

As the fall has arrived and the evenings are getting darker, many of us feel an emerging need to cuddle up inside with plenty of time to spend on paper crafting. Fittingly enough, Pion Design are now releasing two paper collections - For Father in 6x6” and From Grandmas Attic - tinted. 
For Father 6x6" is Pion Designs masculine collection, suitable for all those special occasions when you want to acknowledge a father, brother or son. The images of old cars and gentlemen in quite muted colors will provide you and your crafting with that vintage feeling that is a trademark of Pion Design papers.
From Grandma's Attic - tinted contains lovely sepia toned pictures, gently tinted as it was done in the past. The shades can be traced back to Pion Designs previous collections and therefore you will find that the pictures match perfectly with our other papers. With titles such as Family, Warm Clothes, Boys and Girls you will soon learn that no matter what the occasion or the aim of your crafting may be, you will be able to find a gorgeous picture suited for exactly this purpose. 



onsdag 19. september 2012

Glimmermist - fyrstikkesker

Her er to nye glimmermist prosjekter med før og etter bilder.

FØR


ETTER





FØR


ETTER



tirsdag 18. september 2012

Vintags - Pion Design

Det er ekstra koselig å gi bort en vinflaske med en hjemmelaget vintags på. Vintags er laget i uendelige størrelser og utforminger, her en min utgave.
Papirene jeg har brukt er alle fra Pion Designs kolleksjon Waiting for santa, og jeg har brukt papirer i både stort og lite format. Foran har jeg laget en lomme med en liten tags, med plass til å skrive en hilsen. Teksten jeg har brukt er fra North Star Stamps.
 

 
 



 

mandag 17. september 2012

Sommerkonkurranse - CopicMarkerNorge

Jeg hadde ikke trodd jeg skulle komme gjennom nåløyet denne gangen i sommerkonkurransen hos CopicMarkerNorge, men jammen sto navnet mitt på lista over de som gikk videre. Jippiiii. Og da var tiden inne for å gjøre noe jeg aldri har gjort før! Selvlaget bakgrunn med Copics lyder oppgaven. Hjelpes! Jeg har fargelagt så blekket spruta, og det ble til slutt et julekort med motiv fra Mo Manning, og selvlaget bakgrunn. Alt fargelagt med Copics selvfølgelig.
 
Kortet mitt er laget med store Spellbinder dies i forskjellige størrelser, og har tre sider som kan svinges ut. Papirene jeg har brukt er fra Papirdesign og Maja Design.
 

Bakgrunnen jeg har laget er en vinterhimmel, snølandskap, en vei og en skigard. Til slutt har jeg lagt på litt popup snø, og puffet dem opp med varmepistol.
Her er fargene jeg har brukt til motivet:
 
Himmel: B60 - 63 - 91 - 93 - 95 - 97
Snø: B93 - 91 - 01 - 00 - 000 - 0000 - Blender
Skigard: E44 - 43 - 42
Brune klær: E59 - 57 - 55 - 43 - 42
Grå klær: T7 - 5 - 3 - 1
Grønne klær: BG99 - 96 - 93 - 90
Nek: E37 - 34 - 31 - Y32 
 



 
Kortet har tre lag, motivet har jeg festet med 3D puter til det øverste laget.


 
Snøkrystallene er fra Marianne Design, og teksten er fra North Star Stamps.


 

søndag 16. september 2012

Sketchy Colors - Skisseutfordring

Det er søndag igjen, og ny utfordring hos Sketchy Colors. Denne gangen har jeg laget en sjokoladeeske etter utfordrings skissa vår. Det er fortsatt Korthobby som sponser premie hos oss, og all metallpynt jeg har brukt på esken min er fra Korthobby.
 
Papirerene jeg har brukt er fra Pion Designs kolleksjon Waiting for Santa, og vintagebildet er fra Pions klippeark Christmas time - From grandma`s attic.

Esken har jeg pyntet med stjerner fra Spellbinders, swirler fra Cherry Lynn, metallpynt fra Korthobby, bølgepapp, kakeserviett, blomster og blonde, og til slutt har den fått en god dusj med pearl Glimmermist.


 
 


 

lørdag 15. september 2012

Gaveeske - Pion Design


I dag har jeg en helt spesiell eske å vise frem, med tre små hyller inni. Denne kan du fylle med karameller og sjokolade, eller med blonder og blomster og du vil gi den til en scrappevenn:) Esken er 4 ½” høy, og en flott tutorial til denne esken fant jeg her i Norma`s flotte blogg.
Jeg har brukt papirer fra Pion designs kolleksjon Silent night. De vakre englebildene fra arket Collage, og til toppen av esken har jeg brukt et bilde fra det samme papiret i 6*6”. De andre papirene jeg har brukt er Winter og den blå baksiden av Borders.
Esken holdes lukket av et silkebånd.