torsdag 28. februar 2013

Adressebok - Bildmålarna

Nå er det slutt på alle løse postitlapper med adresser som ligger litt her og litt der. Jeg har endelig fått laget meg en adressebok til mine scrappevenner. Ehhh, det ble igrunn to bøker, for når alle skulle få en side hver med kartong og pyntepapir, så ble bunken temmelig høy. Her er den ene boken , men nydelig motiv fra Bildmålarna, fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Og siden jeg ikke klarer å kaste en eneste liten rest av Bildmålarnas flotte papirer, så ble dette et perfekt lite resteprosjekt. Boken er holdt sammen av to ringer, som jeg lett kan åpne for å legge til nye sider om det trengs.



Motivet heter "Brev och rosor". Er hun ikke nydelig?




tirsdag 26. februar 2013

Veggpynt - Pion Design

I dag har jeg en veggpynt å vise frem, laget av en kleshenger i tre fra Kreativ Glede, bølgepapp, papirer fra PionDesigns kolleksjon For Mother, og vintagebilde fra kolleksjonen From Grandma`s Attic – Tinted. Kleshengeren  har jeg dekket med papiret Mother`s Day Rose, sånn at de vakre rosene i hjørnene på papiret havnet i hver ende av hengeren. Jeg har klippet ut flere roser fra det samme arket, og limt dem på sammen med kjøpte og selvlagede roser, swirler, knapper og hyssing. Til bildet har jeg brukt bølgepapp som jeg har malt med Gesso. Jeg har stemplet en tekst fra Ett Trykk/Norsk Stempelblad inn i en av Pions flotte rammer, og limt på et vakkert vintagebilde. Videre har jeg pyntet med blonde og bånd, roser og knapper. De lekre utstansede swirlene fra Memory Box finner du hos Kreativ Glede. Jeg har påført litt Gesso til alle kanter og detaljer.





mandag 25. februar 2013

Taglomme for mars

Jeg har fortsatt godt håp om å klare å lage min månedsdagbok, med en tag i taglomme for hver måned. Det gjelder å ligge litt i forkant, så her kommer min tag for mars. Motivet jeg har brukt er Bildmålarnas flotte Mimo Gitarr, og jeg har fargelagt han med Distress Markers. Papirene er fra Bildmålarnas kolleksjon Flower of Spring. Jeg har brukt Spring Days, og et av de flotte mini 6*6" papirene.



søndag 24. februar 2013

Sketchy Colors - Skisseutfordring

God søndag alle sammen:)
Vi er klar med en skisseutfordring hos Sketchy Colors, og en flott premie fra vår sponsor Poppy Design venter en heldig vinner, så hiv dere med.

Her er kortet jeg har laget etter skissa. Motivet er et av Bildmålarnas nyeste, og denne herligheten heter Happy Valentines Day. Jeg har fargelagt med Prisma Colors på glatt papir, uten stubb og tynner. Papirene er fra Bildmålarna kolleksjoner Sweet tones og Flower of Spring. De flotte fargene i Bildmålarnas papirer er lett og matche på tvers av kolleksjonene:)



lørdag 23. februar 2013

Se hva jeg har fått!

På Mjøstreffet fikk jeg en gave som var helt fantastisk både inni og utenpå. Snille, snille Trude fra Kreativ Glede hadde dekorert denne nydelige veska med søte Mimosa fra Bildmålarna, og fylt opp veska med alskens godsaker fra Kreativ Glede. Det flotte motivet har hun forstørret, og lagt til personlig tekst i et fotoprogram, og skrevet ut (speilvendt) på strykemerker. Strykemerker, både ferdig med motiv, og blanke, finnes hos Kreativ Glede. Og er du ikke en racer med symaskin, så finner du også ferdigsydde produkter som denne vesken, forkle, putetrekk osv hos Kreativ Glede
Innholdet i vesken er en sak for seg, for Kreativ Glede er en skattekiste av gaveartikler enten du vil skape noe selv, eller vil ha en liten spesiell gave. Jeg anbefaler en tur innom! Og er det noe du savner i nettbutikken, så skriv en mail til Trude, det kan hende det kan trylles frem allikevel:)


torsdag 21. februar 2013

Morsdagshjerte - Pion Design



Til morsdagen dekorerte jeg et stort hjerte i tre til mamma`n min. Hjertet grunnet jeg med Gesso, og så la jeg på linklut og struktur paste her og der. Jeg har klippet ut de vakre rosene fra Pion Design arket For Mother – Mother`s day rose, og en flott tekst fra samme kolleksjon. De utklipte rosene har fått et tynt strøk med utvannet Gesso, for å gå mer i ett med bakgrunnen. Ellers har jeg pyntet med kjøpte og selvlagede roser, swirler, perlebånd, knapper og organza. Til slutt påførte jeg litt Gesso til alle detaljene.




tirsdag 19. februar 2013

Små gaveposer - Pion Design


Jeg har strikket noen kluter i fine farger som jeg skal gi bort i gave, og da måtte de få en fin innpakning. Her har jeg brukt hvite papirposer, klippet dem ned til riktig størrelse, og dekorert med papirer og bilder fra Pion Design. Papirene er fra kolleksjonen For Mother, og bildene finnes på Pions flotte vintageark From Grandma`s Attic – Tinted. Jeg har også brukt en ramme fra Spellbinders og swirler fra Marianne Design og Cherry Lynn. Massevis av flotte dies finner du hos Kreativ Glede.




mandag 18. februar 2013

Kort av en vinpose - Bildmålarna


Jeg drømmer om lysere tider, og i dag har jeg et vårlig kort å vise frem. 
Vinposer fra Kreativ Glede kan selvfølgelig brukes til vin, men jammen kan det brukes til kort også:) Jeg klippet vekk hankene, og brettet posen med åpningen på fremsiden. Åpningen blir da en liten lomme, med plass til en tags, og en liten overraskelse om en vil:) 
Det nydelige Bildmålarna motivet heter Mimosa Hatt, og jeg har fargelagt med Distress Markers. Papirene er fra Bildmålarnas tidligere kolleksjoner, Flowers of spring - Spring days.





søndag 17. februar 2013

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Denne søndagen er vi klar med en fargeutfordring hos Sketchy Colors, og fargene vi vil se denne gangen er Grønn/Lilla/Hvit. Det er Poppy Design som sponser flotte premier hos oss i hele februar.
Jeg har laget et vårlig kort med herlige Mimosa Picknic fra Bildmålarna. Motiver er fargelagt Copics, papirene er fra restehaugen, og jeg har pyntet med blomster, snurreroser, bånd, swirler, perler, charms og en kakeserviett.



fredag 15. februar 2013

Dekaler på lerret - Kreativ Glede

Jeg leker litt om dagen, og dekalene fra Kreativ Glede er fantastisk morsomme å leke med. Denne gangen har jeg prøvd meg på et lerret. 
Lerretet grunnet jeg først med brunt, og etter tips fra Trude/Kreativ Glede, gnidde jeg rundt kantene med et stearinlys. Jeg la på to lag med Gesso, og da dette var tørt, pusset jeg over med sandpapir. Malingen løsner lett der det er stearin, og lerretet ser slitt og shabby ut.

Bildet av jenta mi ble skrevet ut på en dekal, og overført til lerretet. Så har jeg pyntet med blonder, perlebånd, perler, swirler og noen snurreroser, og til slutt har alle detaljene fått litt Gesso her og der.
Dette er mitt første forsøk med dekaler på lerret, men det kommer garantert mer, for dette var gøy!






onsdag 13. februar 2013

Koselige telys med dekaler fra Kreativ Glede.

Jeg har lekt meg litt med dekaler fra Kreativ Glede igjen. På Europris fant jeg telys i blank kopp, som er litt høyere enn vanlige telys. Disse er kjempeflotte å dekorere med dekaler. 

Rosemotiver fant jeg på nett, og beskjærte dem til smale strimler i Picasa. Jeg skrev ut en prøve på vanlig papir først, for å se at de passet akkurat til lysene, og så skrev jeg dem ut på dekaler. Siden jeg bare har vanlig blekkskriver, så sprayet jeg dekalen med klarlakk, og lot den tørke.Og siden jeg er av det utålmodige slaget så legger jeg et raust lakklag i begge retninger, og da har jeg funnet ut at det holder med dette ene laget:)
 Så er det bare å kutte til strimlene, legge de i vann noen sekunder, og overføre dem til lyskoppene. De gjennomskinnelige dekalene blir utrolig lekre når lyset brenner, og lyskoppene er det bare å fylle med vanlige telys etterhvert:) 
 Her har jeg laget små gavepakker, og til tagsen har jeg brukt det samme motivet som til lysene.





mandag 11. februar 2013

Et sommerlig bursdagskort - Bildmålarna

Jeg har laget litt med Bildmålarnas nye stempler og flotte papirer igjen:)
Til dagens kort har jeg kost meg med maskering av motiver. Jeg har satt sammen tre av Bildmålarnas nyeste stempler -  Mimosa Little BirdFönster og Fönster blommor. Papirene jeg har brukt heter Sweet Tones - Sweet Roses, og Picnic - Picnic Day
Jeg har pyntet med blomster, perler og knapper, bånd og blonder, utstansede border og swirler, og en liten tekst fra Kort & Godt.



søndag 10. februar 2013

Sketchy Colors - Skisseutfordring


Søndag, morsdag, definitivt snømåkingsdag, og selvfølgelig Sketchy Colors dag:)
 Søndagens utfordring er en skisse, og sponsor hos oss i hele februar er PoppyDesign.

Min løsning av skissa er et vintagekort, med en liten overraskelse inni.
Pion Designs kolleksjon Alma`s Sewing Room er proppfull av detaljer som har med søm å gjøre, og til dette kortet har jeg riktig fråtset med disse flotte detaljene. Kortet går i beige og lekre lillatoner, og jeg har brukt av de små 6*6" papirene til bakgrunn og inni kortet. Motiv og detaljer har jeg funnet på de store papirene. Videre har jeg pyntet med blonder, roser, blader, swirler, perler, seam binding, knapper og noen store blomster som jeg har heklet selv.



Inni kortet har jeg festet en liten overraskelse. Heklede roser i en dekorert gavepose.



fredag 8. februar 2013

Et smykkeskrin - Pion Design


Jeg har laget et smykkeskrin med åtte rom, fordelt på to etasjer. Ideen fikk jeg da jula skulle ut av huset, og jeg la julekuler tilbake i juleesken sin. Den esken har mange bur i to lag, og der er utgangspunktet for smykkeskrinet mitt:) 
Jeg har brukt av de blå papirene fra Pion Design kolleksjonen Grandma`s School Book, og flettet inn border og sommerfugler fra kolleksjonen From my Heart II. Bildet er fra Pions flotte vintagekolleksjon From Grandma`s Attic – Tinted.





Jeg har brukt de samme papirene på innsiden. Den øverste esken har fått silkebånd som håndtak.



Her ser du hvordan den øverste enken lett kan tas ut, og under skjuler det seg et nytt rom.





onsdag 6. februar 2013

Lek med Glimmermist

Noen ganger er det befriende og gøy og gjøre noe helt annet enn det jeg pleier. Jeg har tatt fram Glimmermistene igjen og lekt meg en hel masse. Ikke spør meg om fargene jeg har brukt, her blir veien til mens jeg går, og jeg sprayer med det jeg finner for godt der og da:) Dette er veldig gøy, og en glimrende måte å få brukt av alt som bare blir liggende å samle støv. Rester av alle slag, blomster i merkelige farger som ble kjøpt for 100 år siden...her kan alt brukes:)





mandag 4. februar 2013

En liten huskebok



Jeg har litt Bildmålarna å vise frem i dag. Jeg har dekorert en liten huskebok, med det nydelige motivet Mimosa härliga stunder. Motivet har jeg fargelagt med Distress markers, og Aqua markers fra Letraset. Papiret jeg har brukt er fra Bildmålarnas nyeste kolleksjon Sweet Tones, og det heter Music in my garden.
Selve boken har jeg kjøpt hos Kreativ Glede, og der finner du også den lekre Swirlediesen fra Cherry Lynn.
Nå gjelder det bare å huske å skrive i huskeboka det jeg ikke vil glemme:)



søndag 3. februar 2013

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Da er februar godt i gang, og vi har med oss en ny månedsponsor hos Sketchy Colors. I fele februar er det Poppy Design som står for flotte premier hos oss. 
Denne søndagen har vi en fargeutfordring å by på, og fargene vi vil se denne gangen er Blå/Lilla/Hvit.
Jeg har brukt papirer og motiver fra Bildmålarna til kortet mitt. Jeg har maskert sammen motivene Mimosa so sweet og Sten, og fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong. Papirene er fra kolleksjonen Welcome.
Tekstene jeg har brukt er fra Kort & Godt og North Star Stamps.