fredag 31. mai 2013

Et konfirmasjonskort.

Det blir et nytt konfirmasjonskort i dag. Bildet har jeg funnet på nettet, papirene er fra Maja Design, tekstene er fra Kort & Godt og nederst på kortet har jeg brukt en deep edge punch fra Martha Stewart. Den flotte rammediesen fra Joy Craft, og stempelhjørnene fra Vilda Stamps finner du hos Kreativ Glede.




torsdag 30. mai 2013

Et lappekort - Pion Design

Jeg har sydd et kort…mer eller mindre:) Jeg har brukt papirer fra Pion Design, klippet ut lapper og en bord fra den vakre Vintage Garden kolleksjonen, og sydd dem sammen med sikksakk søm som et lappeteppe. Noen stemplede tekster fra Staz og North Star Stamps, og ellers ingen pynt på dette kortet.


Til innsiden har jeg brukt det flotte papiret Garden, også her har jeg sydd rundt panelene.





onsdag 29. mai 2013

Konfirmantkort

Her er et nytt guttekonfirmant kort med papir og tekster fra Kort & Godt.



tirsdag 28. mai 2013

Fire julekort

For å komme i mål til julemesser og "egne" julekort, lager jeg litt jul hele året. Fire julekort i måneden er minimum.....og mer har det heller ikke blitt. Her er fire julekort for mai.














mandag 27. mai 2013

Syskrin - Pion Design

Jeg har laget et syskrin med de vakre papirene fra Pion Designs kolleksjon Alma`s Sewing Room. Disse papirene er jo som skapt for et syskrin, med alle sine flotte detaljer om søm. Jeg har brukt arket Blue Rose, og bilde fra arket Images. Ellers har jeg brukt tilbehør som tags, postkort og border, og jeg har pyntet med bånd og blonder, roser, knapper og en trådsnelle. Esken har jeg beholdt i kraft, og jeg har stanset ut hjørner, swirler og bokstaver i kraftkartong. Selve esken, som i utgangspunktet er ment til te, er stor og solid, og en fryd og dekorere. Du finner denne hos Kreativ Glede. Kreativ Glede har også Joy Craft diesene jeg har brukt som "lås", og i alle hjørnene, og masse lekre blonder.





søndag 26. mai 2013

Sketchy Colors - Fargeutfordring

God morgen. Jeg håper sommeren har kommet dit du er:) 
Denne søndagen er det en fargeutfordring som står for tur hos Sketchy Colors. Fargene vi vil se er lysegrønn/gul/hvit, og sponsor i mai er Marianne Design.

Til kortet mitt har jeg kost meg med de nye papirene fra Maja Design. Hengslene er en dies fra Joy Craft, som jeg har kjøpt hos Kreativ Glede. Der finner du også metallrammer og epoxy stickers som jeg har brukt til å fremheve detaljer og tekst.



lørdag 25. mai 2013

Toalettmapper med strykemerker

Jeg har sydd litt igjen. Her er to toalettmapper, med strykemerker fra Kreativ Glede. Jeg elsker disse strykearkene. Jeg bare laster  inn bilder i word, får dem i akkurat den størrelsen jeg vil, skriver dem ut på strykeark, klipper til motivene og stryker dem på lyst stoff. Det er bare så fantastisk gøy, og resultatet blir bra hver eneste gang. Lett som en plett:) 




fredag 24. mai 2013

Kjolekort

Her er to kjolekort til konfirmanten. Kortene kan stå, og på innsiden...som jeg glemte å ta bilde av...er det skrivefelt, pengelomme, og en fin konfirmant tekst. Papirene er fra Maja Design, og tekstene er fra Kort & Godt. Mal til kjolen har jeg laget selv, og den finner du her.










torsdag 23. mai 2013

Tøft konfirmasjonskort - Bildmålarna

Bildmålarnas nye "Just Me" stempler passer perfekt til konfirmasjonskort. Ikke alle konfirmanter liker søtt og nusselig, og kortet mitt passer til en litt tøffere type. Det stilige motivet heter Nr.1, og det flotte papiret heter Girls - Black and white flowers. Den fine charmsen er også fra Bildmålarna. Jeg har sydd litt røffe rammer med maskin rundt motivet og panelene, motivet er fargelagt med Copics, og teksten jeg har brukt er fra Kort & Godt.



onsdag 22. mai 2013

Guttekonfirmant

Så var det disse guttekortene da.....Gutter konfirmerer seg visst de også.



mandag 20. mai 2013

Et konfirmasjonskort

Jeg har laget et konfirmasjonskort med motiv funnet på nettet, ramme laget med puncher fra Martha Steweart,  swirler fra Spellbinders,og tekster fra Kort & Godt og NSS. Stempelhjørnene på skrivefeltet er fra Vilda Stamps, og du finner dem hos Kreativ Glede.



søndag 19. mai 2013

Sketchy Colors - Skisseutfordring

God søndagsmorgen. Vi er klar med en ny utfordring hos Sketchy Colors, og denne gangen er det en skisse som står for tur. I hele mai er det Marianne Design som sponser flotte premier hos oss. 

Jeg har snudd litt på skissa, og laget et kort med de flotte nyhetene, både stempel og papir, fra Bildmålarna. Dette flotte motivet heter Nr 3, og det stilige svarte papiret heter Girls - Black and white flowers. Motivet har jeg fargelagt med Copics. Stempelswirlene jeg har brukt rundt motivet og inni kortet, og den flotte bursdagsteksten, er fra Vilda Stamps, og du finner dem hos Kreativ Glede.





lørdag 18. mai 2013

Lyspynt i gaveeske

I dag har jeg noen mini,mini prosjekter å vise frem. Jeg har laget lyspynt:) Du vet sånn pynt med en liten stift på baksiden som man kan stikke inn i lyset. 
Disse er veldig små, og beregnet på høye, smale lys. (Har laget noen større til kubbelys også, men de får komme senere). Vintagebildene er skrevet ut fra pc-n i miiini størrelse, klippet til og fått plass i metallrammer, og til slutt har de fått et lag med Glossy. På baksiden har jeg limt på en blank tegnestift. 
Gaveeskene er vanlige fyrstikkesker, men jeg har laget et platå nedi hvor jeg kan feste pynten. Utenpå eskene har jeg brukt samme bilde i litt større metallramme.






torsdag 16. mai 2013

Såpe - gavepakker

Jeg har laget tre gavepakker med såper jeg har støpt selv. Det du trenger for å lage såpe vil snart bli å finne hos Kreativ Glede. Papirene jeg har brukt er alle fra Maja Design.




tirsdag 14. mai 2013

Rundt konfirmasjonskort - Pion Design


I dag har jeg laget et rundt kort med brune og blå papirer fra Pion DesignsVintage Garden. Jeg har brukt symaskina rundt panelene, og pyntet med roser, seam binding, charms, perler og en nydelig Pion sommerfugl. De hvite rosene har jeg stanset ut med en dies fra Die-Namic og snurret selv. Diesen finner du hos Kreativ Glede. De runde rammene er fra Spellbinders, teksten er fra Kort & Godt, og vintagebildet er hentet fra Pion Design kolleksjonen From Grandma`s Attic – Tinted.






søndag 12. mai 2013

Sketchy Colors - fargeutfordring

Vi har kommet frem til nok en søndag, og det betyr en ny utfordring fra Sketchy Colors. Denne gangen er det en fargeutfordring som står for tur, og fargene vi vil se er Orange/Grønn/Hvit. I mai er det Marianne Design som sponser flotte premier hos oss.

C&S kort er det ikke ofte jeg lager, og jeg synes det er fryktelig vanskelig! Men sånn ble det denne gangen, og det flotte og splitter nye motivet fra Bildmålarna får virkelig komme til sin rett. Motivet heter Nr. 6, og det koselige hjertet hører med. Denne gangen har jeg fargelagt med Copics. Teksten jeg har brukt er fra Scrapmagasinet.




fredag 10. mai 2013

Gaveeske med lys - Pion Design

I dag har jeg en gaveeske å vise frem. Papirene jeg har brukt er fra Pion Designs kolleksjon Vintage Garden 6*6". Motivet finnes på arket Peony, og jeg har pyntet med Pions vakre sommerfugler, perlebånd og et hjørne i leire som jeg har laget selv. Lyset som ligger i esken har jeg også laget selv, med silliconformer for såpe/lys. Lyset er ca 9cm i bredden. En fin liten gave å gi til en man er glad i.




torsdag 9. mai 2013

Tagkort - Nyheter fra Bildmålarna

Men konfirmasjon vel i havn har jeg endelig tid til å kose meg med flotte nye stempler og papirer fra Bildmålarna. Du har vel vært inne i Bildmålarnas nettbutikk og sett alle de flotte nyhetene? Stemplene "Just Me" og papirkolleksjonen "Girls" er bare sååå stilige. Disse nye jentene kan være søte i duse farger, eller tøffe og stilige i spreke farger. Perfekt til ungdomskort og konfirmasjon!

Jeg har laget et tagkort med Nr.4, og jeg har fargelagt henne med Distress Markers. Papirene jeg har brukt heter Girls - Girl Blue, og Girls - Blue Shoes. Den flotte teksten jeg har brukt på tagsen finner du også blant Bildmålarnas nyheter.




onsdag 8. mai 2013

Tagkort med Vintage Garden - Pion Design


Til kortet mitt i dag har jeg brukt en bretteteknikk laget av superdyktige Maya Stenshagen. Dette var et morsomt kort å lage, så det blir nok flere av denne typen:) 
Jeg har brukt av de blå papirene fra den nye vakre Pion Design kolleksjonen Vintage Garden. Det nydelige fuglemotivet er fra 6*6" arket Flax, og jeg har pyntet med tilbehør som tags, sommerfugler og border. Noen blomster fra mønsterarket har jeg rammet inn med en rund metallramme, og glassert med epoxy stickers. Runde rammer av mange slag, og epoxy stickers finner du hos Kreativ Glede. Kantpunchen jeg har brukt er fra Martha Stewart, og denne finner du også hos Kreativ Glede.