mandag 30. september 2013

Blå jul med Bildmålarna

Jeg koser meg videre med de flotte julenyhetene fra Bildmålarna, og til kortet mitt i dag har jeg brukt det nydelige motivet Mimosa öronmuffar. Papirene er fra julekolleksjonen Snowy day, og heter Snowy day blue, Straw buck blue, og Frost. Jeg har brukt en stor snøkrystall bord fra Memory Box, og en ramme dies fra Marianne Design. Begge deler finner du hos Kreativ Glede. Teksten er fra NSS.



søndag 29. september 2013

Sketchy Colors - Skisseutfordring

Denne søndagen er det en skisseutfordring som står for tur hos Sketchy Colors. Wenche har laget en super skisse for oss, og Marianne Design sponser flotte premier, så hiv dere med. 

I dag blir det et julekort i gode gammeldagse julefarger, med papirer og bilde fra kolleksjonen Pion Designs Wintertime in Swedish Lapland. Motivet er fra arket Images, og bakgrunn papirene er fra 6*6" kolleksjonen. Jeg har pyntet med tags og border, juleblomster kristtorn og perler. Knappen og hjørnet har jeg laget selv med papirleire og silikon former. Tekstene jeg har brukt er fra North Star Stamps.




lørdag 28. september 2013

Julekort - Pion Design

Jeg har blitt spurt om å være gjeste designer hos CMN frem til jul, og det måtte jeg selvfølgelig svare ja til:)
Her har jeg laget et julekort med motiv fra Mo Manning, og papirer fra Pion Design. Motivet er fargelagt med Copics i disse fargene:

Hud: E11 - E00 - E000 - E93
Hår: E44 - E43 - E42 - E41
Kjole: E89 - E87 - E84 - E81
Jakke/sko: E59 - E57 - E55 - E53
Skjerf mm: E18 - E17 - E15 - E13 - E11
Skygge: B91 - BG70 - Blender





fredag 27. september 2013

Sweet Baby - Ny kolleksjon fra Pion Design.

Pion Design er igjen klar med en ny og vakker kolleksjon. En aldeles nydelig baby kolleksjon er det denne gangen. Åååååå, som jeg gleder meg til å bruke disse. Her er hva Pion Design skriver om den nye kolleksjonen Sweet Baby:

 There is nothing more heartwarming and enchanting than the arrival of a new family member. When a baby enters your life, he or she has a special way of adding joy to every single day and from the very moment they are born, you wish that every second will be remembered.
To help you celebrate the joy of a baby's arrival Pion Design is releasing the paper collection Sweet Baby, a collection filled with all those elements significant for the magic of a newborn baby girl or boy. Patterns inspired by baby blankets and baskets, delicate flowers and adorable baby images and congratulation cards make this collection the perfect choice for all those crafting occasions with a baby in mind.
Together with a small child every moment counts. We know that babies grow up in an instant, and this paper collection allows you to capture those precious moments before they leave them behind. So welcome to start creating treasured family keepsakes that will recall the beginning of a baby's life in vivid detail!
Sweet Baby consists of 12 double sided papers in the size 12x12”, as well as single sided papers with 6x6” designs, and is ready for immediate shipping.


Om du vil ta en nærmere titt på hvert og ett av disse nye arkene,
 så kan du gjøre det her i Pion Bloggen. Her kommer en liten smakebit.


torsdag 26. september 2013

Silent Night - Pion Design

Her er to Toffifee esker, laget med Pion Designs julekolleksjon Silen Night.





onsdag 25. september 2013

Tagkort - Pion Design

Jeg er godt i gang med årets julekort, og her har jeg laget et tagkort med vindu. Jeg brukt både små og store papirer fra Pion Design kolleksjonen Wintertime in Swedish Lapland. Motivet er fra papiret Sleigh Ride, og jeg har pyntet kortet med blomster, perler, granbar og pyntehjørner. Hjørnene har jeg laget selv med papirleire og silikon former.



mandag 23. september 2013

Julekort - Bildmålarna


God mandagsmorgen alle sammen.
Motivet jeg har brukt på kortet mitt i dag er et av de koseligste jule/vinter stempler jeg har sett. Du finner det blant Bildmålarnas mange flotte nyheter. Motivet heter Snögubbe kramar, og jeg har fargelagt med Copics. Papirene er fra Bildmålarnas splitter nye kolleksjon Snowy Day, og de jeg har brukt her heter Snowy day blue, og Frost. Hos Bildmålarna finner du også massevis av flotte charms, og denne glade snømanncharmsen passet perfekt til kortet mitt. Tekstene jeg har brukt er fra North Star Stamps.




søndag 22. september 2013

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Vi har en riktig så søt fargeutfordring til dere hos Sketchy Colors denne søndagen. Rosa og lilla er det vi vil se. Det er Marianne Design som sponser flotte premier hos oss denne måneden, så hiv dere med!

Jeg har brukt et av de nydelige høststemplene fra Bildmålarna til kortet mitt. Dette motivet heter Løv, og jeg har fargelagt med Copics. Jeg har brukt Bildmålarna papiret Welcome - Lovely day på begge sider, og i både liten og stor størrelse.
Rammene er fra Marianne Design og Spellbinders, sommerfuglene fra Martha Stewart, swirlene er fra Cherry Lynn, og tekstene er fra Kort & Godt og North Star Stamps.



fredag 20. september 2013

Et bryllupskort - Pion Design

I dag har jeg et bryllupskort å vise frem. Papirene er fra Pion Designs kolleksjon From my Heart. Teksten utenpå kortet er fra Stempelglede. Motivet, og teksten inni kortet er fra Kort & Godt. 
Jeg har pyntet med en blanding av kjøpte og selvlagde roser. Til snurrerosene har jeg brukt en dies fra Die-Namics, og den finner du her. Hjertet har jeg laget med papirleire og silikon former. Hvordan du lager dine egne former ser du her, og alt du trenger finner du hos Kreativ Glede.






torsdag 19. september 2013

Eske - Pion Design

Her er en ny sjokoladeeske. Papirene er fra Pion Designs kolleksjon Waiting for Santa II. Bølgekantene er laget med dies fra Spellbinders. Tok et halvt år for jeg begynte å bruke disse, men de er jo veldig fine:) Swirlene og "låsen" har jeg laget med papirleire og silikon former.



tirsdag 17. september 2013

Et lyst julekort - Pion Design

I dag har jeg laget et helt lyst julekort med Pion Design papirer fra Wintertime in Swedish Lapland. Motivet er fra arket Winterbird, og en ekstra fugl har jeg klippet ut fra arket Cut out. Resten av de vakre vinterfuglene har jeg brukt til innsiden av kortet. Kantene på kortet er laget med Spellbinders dies, rammen er fra Marianne Design, og tekstene er fra NSS og Kort & Godt.



mandag 16. september 2013

Julekort - Pion Design

I dag har jeg laget et julekort med tekst istedenfor motiv, og Pion Designs vakre papirer fra kolleksjonen Waiting for Santa II. Jeg blir aldri lei det nydelige arket Merry Christmas, og her har jeg brukt dette papiret i både stor og liten størrelse. Jeg har pyntet med utstansede blomster og kristtorn som tar igjen mønsteret i papiret. Tekstene jeg har brukt er fra Kort&Godt, og rammer og kantbord er fra Spellbinders.






søndag 15. september 2013

Sketchy Colors - Skisseutfordring

Denne søndagen er det en skisseutfordring som står for tur hos Sketchy Colors, og premiene i hele september blir sponset av Marianne Design.

Til skissekortet mitt har jeg brukt motiv og papirer fra Bildmålarna. Dette nydelige stempelet heter Paraply, og papirene er fra kolleksjonene Welcome og Girls. Teksten inni kortet er også fra Bildmålarna.




lørdag 14. september 2013

Julenyheter fra Bildmålarna

Hurraaaa, nå er de her! Bildmålarnas nye julestempler og papirer. Og om du tenker at halloween kommer først, så er det ingen fare. Blant nyhetene finner du også to herlige halloween stempler.
Løp inn i nettbutikken å ta en nærmere titt på alle nyhetene, og følg med i Bildmålarna bloggen. Der dukker det opp massevis av innspirasjon med disse nyhetene fremover.

Her får dere se mitt første kort med årets jul fra Bildmålarna.
Jeg har brukt motivet Julblomma, og Mini Christmas banner. Papirene jeg har brukt er fra den nye kolleksjonen Snowy Day, og de heter Snowflake og Snowy red day.




fredag 13. september 2013

Sjokoladekort - Pion Design

Jeg har laget et sjokoladekort med Pions Designs nye julekolleksjon Wintertime in Swedish Lapland. Denne gangen har jeg brukt de vakre blå papirene, og motivet er fra arket Tags.

På innsiden av kortet er det en lomme med plass til en sjokolade. 
Tutorial til sjokoladekortet finner du her.







onsdag 11. september 2013

Vintage kort - Pion Design

Noe av det jeg virkelig liker med Pion Design er at det er så lett å kombinere de forskjellige kolleksjonene. Her har jeg laget et vintagekort med papirer fra både For Father og From my Heart II. Vintage bildet er fra From Grandma`s Attic – Tinted.










tirsdag 10. september 2013

En gaveeske til jul - Pion Design

Jeg har laget en ny gaveeske med hjemmelaget lys, og en dekorert fyrstikkeske. Papirene jeg har brukt er fra Pion Designs kolleksjoner Silent Night og Waiting for Santa II.




mandag 9. september 2013

Sjokoladekort - Pion Design

I dag har jeg et sjokoladekort å vise frem, med plass til en liten melkesjokolade inni. Papirer og bilde er fra Pion Designs nye kolleksjon Wintertime in Swedish Lapland. Blonder, kanelstenger og snøkrystall diesen fra Memory Box har jeg kjøpt hos Kreativ Glede.




søndag 8. september 2013

Sketchy Colors - Fargeutfordring

Dagene flyr, og det har nok en gang rukket å bli søndag. Søndag betyr ny utfordring hos Sketchy Colors, og denne gangen er det en fargekombinasjon som står for tur. Fargene vi vil se denne gangen er aprikos/gul/hvit, og i hele september er det Marianne Design som sponser flotte premier hos oss.

Jeg har laget et kort med et av de flotte nye høststemplene fra Bildmålarna. Dette motivet heter Regn, og jeg har fargelagt med Copics. Papiret jeg har brukt er fra Bildmålarnas kolleksjon Wild Flowers, og det heter Anemone. Begge tekststemplene er også fra Bildmålarna.




lørdag 7. september 2013

Toffifee eske - Pion Design

Selv om Pion Designs nye julepapirer nå ligger i butikkhyllene, så er de tidligere julekolleksjonene like vakre som de alltid har vært. Her har jeg laget en Toffifee eske med papirer fra Waiting for Santa II, og tekstpapiret i bakgrunnen er fra Silent Night. God Jul stempelet jeg har brukt er også laget av Pion Design, men dette er ikke i salg. Den utstansede lykta er fra Marianne Design, og kristtorn swirlene er fra Cherry Lynn.



torsdag 5. september 2013

Leke eske - Pion Design

Små jenter har gjerne massevis av bittesmå leker, og i dag har jeg dekorert en eske med 9 rom til datteren min, som hun kan bruke til sine små skatter. Jentepapirene fra Pion Design kolleksjonen Play Time er perfekt til dette prosjektet. Utenpå esken har papirdukkene fått på seg grønne kjoler, og jeg har pyntet med tags, border og sommerfugler. Siden denne esken skal brukes flittig av små barnehender, så ville jeg ikke ha så mye pynt og stæsj. Det var uvant å lage det helt flatt, men med alle Pions flotte detaljer blir det fint uansett.

På innsiden av lokket står papirdukkene på rekke og rad, og jeg har også her pyntet med sommerfugler og en flott bord. Den flotte esken er romslig og solid, og jeg har kjøpt den her hos Kreativ Glede.