mandag 22. september 2008

Kortgøy-skisse.

Kortgøyen ruller og går på "Papirgleder", og denne gangen er det en flott skisse vi skulle følge. Kjempegøy, og her er mine to bidrag. Begge med Sarah-stempler fargelagt med promarker. Det ene har jeg "gjort om" til julemotiv, mens jeg venter på Sarah Kays julestempler. Mine spellbinders med bølgekant har også kommet i hus, så de er ivrig testet ut her:)
"On the edge" kantstemplene fra Autumn Leaves, har jeg vanskelig for å legge fra meg, her har jeg brukt dem med vannmerkestempelpute.

6 kommentarer:

Louise sa...

Alldeles nydelige. Kan jeg spørre hvilke spellbinder dies du bruker..syntes du hadde fått så passe stor mellomrom mellom lagene.

Lena Katrine sa...

Nydelige! Og jeg ønsker meg spellbinders enda mer...
Ha en flott ettermiddag!

Klem xxx

Lene Aase sa...

Råflotte kort, likte veldig godt faregne du har brukt på et siste kortet:)

Klem fra Lene.

Hege-Annie Simonsen sa...

Kjempenydelige kort, Marianne!:)
Fikk lyst på sånne Spellbinder dies. Man kan vel bruke dem i CB'en?..

Nå er jeg igang med julekortene - og det er visst på tide!... Håper nemlig å komme i mål med alle, siden jeg har fått bestilling av en tante.

Takk for at du etterlater så hyggelige og gode ord inne hos meg! Det varmer! :) Inspirasjonen kommer, men hvor fra?.. Si det, eksakt!.. Det kan jo være så mange steder! ;) Det Casablanca Lily stempelet har jeg ønsket meg lenge, fordi jeg syns det er så flott! Så det var gøy å ta det i bruk, når jeg fikk det i hus! :D

Takk for inspirasjonen jeg finner her inne hos deg, med alt det lekre og flotte du lager!! :D
Klem, Hege

Anonym sa...

Disse kortene er så skjønne - har jo sett de på forumet tidligere i dag :)
Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, klart det er i orden at du linker til meg. Jeg legger også inn en link til deg hvis det er i orden.
Jeg vet ikke om det er mulig å få tak i de "gamle" Sarah Kay-stemplene, det var Papirloftet som hadde de, men de produserer de ikke lengre. Jeg har mest bare trykk av de, men jeg har stemplet med hun som mater dukka (desember) og hun som går med bukett i handa (juli) - så hvis du ønsker trykk kan jeg ordne det - bare å si i fra. Ha en flott uke!

Maya sa...

Åhhh så nydelige kort!!
Og SK var nyydelig i juleskrud :)
Lekre detaljer og nydelig laget!

Klemmer fra Maya.