torsdag 15. oktober 2009

Halloween hos StampARTic.

Bøøø, det er Halloween hos StampARTic. Hiv dere med!!!
Hmmm, der satt jeg og skulle lage mitt første Halloweenkort, uten et eneste Halloween stempel i samlingen, ingen Halloween tekster, og lett var det ikke å leite frem noen stakkars papirrester i orange heller. En skikkelig utfordring for meg, og det gikk en hel del tid på tenking og grubling.

Det endte med at min søte lille pusekatt, som egentlig er iført en stor nisselue, fikk seg en heksehatt jeg har klippet ut i svart kartong. Spindelvev har jeg tegnet for hånd, og svarte halvperler, som jeg har lurt på når i himmelens navn jeg skulle komme til å bruke, fikk endelig komme ut av boksen sin. Bokstavene er rubons, og jeg måtte grave meg gjenom mange esker før jeg fant dem. (og på veien fant jeg masse annet som jeg helt hadde glemt at jeg hadde:) )
Her er iallefall resultatet. Kanskje ikke så skummelt, men der er iallefall Halloween:)

7 kommentarer:

Pia sa...

så nydeligt halloween kort

Else Britt sa...

Et herlig kort, du er virkelig kreativ.
Også tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min og for infoen om swirlen.

Ha en fin dag.

Klem Else Britt

Yvonne sa...

Skjønner hva du mener når det gjelder halloween... men jeg synes du kom ut av det på en strålende og måte!! Kortet er helt herlig, og jeg må si du er super kreativ!

AnneHP sa...

Det ble virkelig et flott kort. Tror nok de yngre ville like det veldig godt, for de synes det er litt skummelt med hodeskaller og slikt.
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Altid spennende når man akkurat har opprettet en blogg, at det kommer noen inn og ser på den...
Ha en super dag.
Klem fra Anne

Gunn (Merete) sa...

Denne var ikke så skummel, men likevel fullt ut Halloween. Fargene og alt var så avstemt. Spindelvevet ditt var en utrolig flott detalj. Moro å se hva du får til. Du er så utrolig kreativ.
Ha en strålende dag.
Gunn :-D

Aina sa...

Åh, jeg smeltet helt for dette nydelige motivet. Nydelig kort! :O)

Kaia sa...

Det var jo kjempeflott.
Smart påkommet.
Jeg har ingenting i stæsjet mitt heller som minner om Halloween, så den hadde blitt tricky.
Klem fra Kaia