mandag 22. november 2010

Tutorial hos StampARTic-brettekort.

I dag har jeg en ny tutorial klar hos StampARTic. Mange har spurt meg hvordan disse brettekortene er laget, og det er jammen ikke enkelt å svare på uten å vise det med bilder. Endelig er tutorialen her, så nå er det bare å brette i vei. Det er slett ikke så vanskelig som en skulle tro. Det tar litt tid, men resultatet blir lekkert, og det har en garantert WOW effekt på mottageren.
Tusen takk til Astrid, som var smart nok til å kopiere denne flotte brettingen fra et babylommetørkle og over til papir, og snill nok til å lære teknikken videre!


Her hos StampARTic finner du tutorialen, og her ser du kortene jeg har laget.
10 kommentarer:

Wenche sa...

De er bare så lekre, Marianne!! Tittet på tutorialen og det ble jo veldig godt forklart :) Blir nok flere å se av disse kortene nå fremover! Utrolig flott løsning med å sette fast magebeltet på baksiden.
Ha en riktig fin uke, Marianne!!
Klemmer fra Wenche :0)

Ageeth Holster sa...

I looked at it early this morning and I was speachless!!! So beautiful done and can´t wait to try it myself.
Have a nice day Marianne, Ageeth

Elly sa...

Just GORGEOUS Marianne!!!!

hugs, Elly

Pink lady sa...

Wow, så lekkert!! Utrolig flott pyntet og lekre farger..mange herlige detaljer som alltid!! Dette må jo bare prøves:-) Tusen takk for at du deler.

Ha en fin og kreativ uke!
Klem Laila.

renate50 sa...

Als Astrid im Juli mit den 2 Mädchen in Deutschland bei den Großeltern war, hat sie bei uns zu Hause in Jessen in unserem Kurzwaren-Laden "Putz-Dora" gekramt und eingekauft. Da hat sie selbst umhäkelte Damen-Taschentücher gesehen, die so wie früher gefaltet waren. Diese Art hat sie in Papier umgesetzt. Du hast es dann von ihr übernommen - sehr schön! Ich freue mich, dass diese alte Tradition nun neu weiter lebt! Herzliche Grüße von Renate (Mutti von Astrid und Antje)

Riet sa...

So beautiful Marianne,I love the images and your papers.

Hugs Riet.x

Thea sa...

This is amazing!
Nice paper you used for it!

Greetings from the Netherlands, Thea

Scrappegal sørlending sa...

Nyyydelig!!!!! Tusen takk for tutorial!

Kerstin sa...

Vakre kort,
Beste ønsker Kerstin

toneal sa...

oiiii.. De kortene var jammen lekre :))))