onsdag 8. februar 2012

Rundt tagkort, og nyheter fra Pion Design

Nok en stor nyhet fra Pion Design er på vei til butikkhyllene. Eller kanskje jeg heller skal si mange små:) Denne ganger er det nemlig kolleksjonen "Saga om våren" som kommer i 6"*6" miniutgave. Disse fantastisk herlige småpapirene ligger å venter på meg på scrappepulten, og det blir nok mye vårstemning hos meg fremover.

Kortet jeg vil vise i dag er laget med de store "Sagan om våren" papirene.
Denne gangen ble det et rundt tagkort og jeg har brukt papiret ”Viol” og den rutete baksiden baksiden av papiret ”Tagsark”. Den flotte tagsen fant jeg også på ”Tagsark. Blomstene har jeg laget selv, og jeg har pyntet med knapper, rose, sløyfe, blonde, og en utstanset sommerfugl. Jeg har brukt Spellbinder dies til fasongen og paneler, og taglommen er laget med en dies fra Marianne Design. Teksten jeg har brukt er fra Stempelglede.Her er en smakebit på de nye 6"*6" papirene, og vil du ta dem i nærmere øyesyn, så er det bar å ta turen til Pion Design.8 kommentarer:

Christina C. sa...

Simply breathtaking, Marianne! I just ordered those beautiful papers...now I just need some of your talent!!!!!!!!!!!!!!!!

Nágela sa...

So adorable!

Eddie sa...

Nydelig tag kort!! Disse papirede du frister med er kjempesøte!!
Klem fra Anne-Eddie :)

Anonym sa...

Nydelig tagkort Marianne!! Og en god nyhet også :o)
Klem, Heidi

unni's scrappeboble sa...

Gurimalla kor nyyyydelig, sukkkk :)))

Anonym sa...

Nydelig:-)) klem Kari-Mette

Gunhild Kjerstad sa...

Nydelig kort, nå ble jeg endelig inspirert til å lage noe igjen:)

Danielle sa...

Wow Marianne, so delicate and gracious. I love all the wonderful details on your card. and yes... those papers are magnificient.
and unavailable in my part of the world!
Hugs. from Montreal.