lørdag 9. august 2008

Stress og distress.

Her er det litt stritt om dagen, jeg er med vesla på 2 år på tilvending i barnehagen, samtidig som mellomsten på 5 har fått vannkopper. Et temmelig kraftig utbrudd av vannkopper! Så når kvelden kommer, og godstolen lokker, så er det lett å bli sittende der. Men så var jeg en tur innom bloggen til Sivic, og så de flotte distress kortene hennes, og da begynte det sannelig å krible litt i kreativiteten allikevel. Jeg har bare laget tre kort tidligere med "gnikk og sprut"-teknikk. Jeg synes det blir lagd sååå mye lekkert med denne teknikken at jeg rett og slett har litt prestasjonsangst. Men når jeg først var i gang, så var det veldig gøy, og her er resultatene så langt:)


9 kommentarer:

Jannhild sa...

Nydelige distressa kort!! Såååå flink du er og hvor i all verden henter du energi til å lage alle disse flotte kortene!! Med syke barn og tilvenning i bhg....puhhh sier bare jeg!!
Håper det går bra med gutten din, dia. og vannkopper, hvordan funker det mon tro??? God bedring iallefall!!!
Hvordan går det med minsten da?? Noe nytt??

Må rings en dag! Men jeg har mistet tlf.nr ditt!!!!!!!!!!! Har du mitt???

Klem og snakkes :)

Karin sa...

Så utrolig flotte disse distress kortene dine var!!!
Hilsen Karin

Rita sa...

Virkelig flotte kort, Marianne. Digger de bakgrunnene. Har et mål om å prøve dette en gang, veldig effektfullt på kort. Om du klarer å forklare med 2-3 linjer for meg hvordan du gjør det, hadde jeg blitt kjempeglad!

Vannkopper ja, det er slitsom det. Vi hadde en runde i vår. Både mann og sønn ble syke, det er stritt når det står på... Riktig god bedring i heimen!!

Og lykke til med tilvenning, alltid spennende det.

Hilsen Rita

Marit sa...

Så utrolig nydelige kort. jeg fikk lyst til å ta frem distress og lage nikk og sprutkort med en gang. jeg legger deg til i blogglisten min og håper det er ok :) jeg vil gjerne komme på besøk flere ganger:)

Sivic sa...

Utrolig lekkre kort!!!
Så flott at jeg kunne gi deg litt inspirasjon....nå fikk ihvertfall jeg lyst til å prøve meg på litt mere distress kort : )
Synes du er god som får tid til hobbylering mellom sykdom og tilvenning i barnehagen.
Håper han snart blir bedre!!

Marit sa...

Takk for lang og hyggelig kommentar :9

Om du tar en tur hit

http://kortkurs.blogspot.com/

så vil du finne litt om mcp :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Kjempelekre og flotte distress-kort du har laget!!! :o) Du er en enormt dyktig kortlager!!! :o)))

Jeg har gått og gledet meg lenge til å prøve ut denne "gnikk og sprut"-teknikken selv, og kjenner meg kanskje litt igjen i det du sier om prestasjonsangst - nettopp fordi det er så utrolig mye fint med disse bakrunnene!!

Du har nå iallfall lyktes kjempegodt med dette!!!

Takker for kjempekoselig hilsen på bloggen min! Det går litt bedre med ryggen, men er ikke helt på plass ennå... Håper å være der SNART!!!

I dag har jeg LIGGET og strikket! Måtte bare ha noe i hendene, mens jeg har sett litt på OL-sendinger på TV'n. Holder på med et baby-/vognteppe jeg lengter etter å få ferdig, og som jeg begynte på i går.

God bedring til småtten med vannkopper! Min gutt hadde det der i vinter - og måtte ha flere bad om dagen for å lindre kløen.. Avledning, med å se film f.eks., funket også veldig bra for å gi ham noe annet å tenke på.

Ha en fortsatt flott dag! Håper du har fått slappet av i helga. :o)

Eli Kristin sa...

Nydelige kort, kjempeflott effekt med distress. Liker de kortene i de forrige innleggene også, du er dyktig!

Lykke til med vannkopper og tilvenning i bhg!!! :o Travle dager tipper jeg ;) Godt å kunne ha en hobby som scrapping til å "samle seg" og finne roen midt opp i den travle hverdagen :)

Marie sa...

Hei Marianne! Har tatt en titt på bloggen din, etter at jeg fant link til den på Hege - Annie sin side :-) Ja, du lager så utrolig flotte kort, og "gnikk og sprut" - kortene dine er superfine! Du er så flink med farger, alt harmonerer så perfekt! Ps, det var litt moro da jeg så at vi tilfeldigvis har samme oppsettet på bloggen ;-)

Hilsen Marie