mandag 6. oktober 2008

Ett Trykk utfordring.

Noen som trodde jeg hadde gitt meg nå? Det trodde jeg også i går kveld kl 22.00. Men så fant jeg plutselig ut at vintage-stilen er noe jeg sjelden beveger meg i nærheten av, så det måtte jeg prøve. Og det ble VELDIG sent før jeg var klar til å krype til køys i går, for den som tror det går raskere å lage små merkelapper enn vanlige kort, de har ikke sett meg i aksjon. De er jo så SMÅ, det er ikke plass til noe liksom... Ja, ja her er iallefall resultetet. Ikke det helt store, men jeg har iallefall forsøkt. Bånd og eyelets var oppgaven, og det har jeg iallefall fått plass til:)

7 kommentarer:

Ingun sa...

Nydelige merkelapper du har laga,
og så fine stempel du har.

Mary sa...

har brukt masse tid på å bla i mappen din på "rubberstamps" du er bare kjempedyktig;))

Theasmama sa...

Gratulerer så mye med seiern i 'ett trykk' utfordringen !!!
Dette var en ordentlig marathon helg for deg..., men guri så herlige kort og mye annet utrolig flott du har tryllet frem !!! Hipp hipp hurra for deg !!
Klem Antje :)

Marie sa...

Ja, du får det til, Marianne! Jeg er målløs over hvor flotte de ble, de tag'ene dine :-) Og grattis med seier'n i ett trykk's utfordringsdag, det var virkelig fortjent, så mye arbeid som du la i det og så flotte kreasjoner som kom ut av det!!! Ha en super dag!

Solveig sa...

Nydelige merkelapper!!
Og gratulerer med seieren etter maratonstemplinga!

Ha en fin dag!

Camilla sa...

Kjempefine! Nei, det er ikke plass til så mye på de små merkelsppene, men da må man også tenke nøye over hva man skal ha der, skikkelig nydelige:)v

Turid sa...

Helt utrolig kjempefine merkelapper, bare så söte!!!
(takk for idén)