onsdag 22. oktober 2008

To Sarah-kort.

To bursdagskort med herlige Sarah Kay motiver. Det første kortet har åpning foran. Blomsten har fått en knupp av perler, og vil du se hvor lekkert det kan bli når en gjør det ordentilg, så ta en tur inn i bloggen til Jannhild, og se hennes aldeles nydelige LO-er!!

4 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Så nydelige disse kortene dine er, som alltid! Sukk!.. ;o) :o)
Du er så flink og PRODUKTIV, ikke minst!! (Det har ikke vært så mye tid til hobby her i gården. Men skal se om det ikke blir laget noe i løpet av helga som kommer..)

Ha ei fortsatt fin uke, Marianne! :o) KLEM

Louise sa...

Kjempe lekre :-)
Jeg må vis på shopping igjen, MÅ bare ha de on edge plata..men finner den ikke hos hobbyhimmelen, får ta en tlf imorgen.

Jannhild sa...

NYDELIG NYDELIG NYDELIG!!
Du er så flink atta!! OG såååå produktiv!! Det ene etter det andre!! Hvordan får du det til???

Nydelig blomst, Marianne! Så snill du er som har linket til meg da!! Må ikke stresse med sånt i denne sammenheng ;)

Klem og ha en knallflott helg!!
Og du.......jeg har slettet pm'ene mine og tlfnr ditt......:( Ja jeg er litt håpløs.....

VyanMica sa...

Hei :D For en nyyydelig blogg du har <3 du lager noen helt unike og fantastiske kort :D En fryd å komme på besøk herinn <3 Jeg er så glad i katter og har forelsket meg totalt i stempelet av den liggende katten. Ikke magnoliaen men den andre, så jeg lurer selvsagt veldig på hvor du har kjøpt den hen. Håper du vil dele det med meg :D Og håper det er greit at jeg legger deg til som innspirasjon på bloggen min for det var utroolig mye flott her *smelt* God helg klemm fra VyanMica