tirsdag 8. januar 2013

Litt hermetikk igjen - Pion Design

Det blir litt Pion Design fra meg i dag, men først skal jeg prøve å svare på noen spørsmål som har kommet underveis.
*Kjøkkenklutene er strikket i litt tykt bommulsgarn, eller et helt tynt garn, og da har jeg brukt to tråder. Jeg strikker en omg. 1r / 1vr, og neste omg. rett, og fortsetter sånn til kluten er ferdig.
*Hjørnestempler har jeg mange av, men de jeg bruker aller mest kommer alle fra Vilda Stamps.
*Jeg bruker fototelt når jeg tar bilder. Det er bare et hvitt nylontelt, men åååååå så glad jeg er i det. Ingen irriterende skygger å ta hensyn til, og lyst og fint. Og så fikser jeg litt på bildene med PhotoScape til slutt.

Over til dagens prosjekt:)Jeg har tatt vare på en liten hermetikk boks, vasket den godt, og forvandlet den til en søt boks som jeg kan oppbevare knappene mine i. Jeg har brukt papirer fra Pion Design kolleksjonen Play Time, og pyntet boksen med flotte tags fra arket Cut Out Sheet. Bokstavene jeg har brukt er fra kolleksjonen Grandma`s school book 6*6.

 Lokket er bare en sirkel av kraftig kartong og mønsterpapir som hviler på metallkanten som står igjen når orginallokket er fjernet. Jeg har laget en løkke av silkebånd , og pyntet med perler, store roser og en mini tag fra Play Time 6*6.


Papirene jeg har brukt:
 Play Time – Flowers, Borders, Cut out sheet
Play Time 6*6 – Flowers
Grandma`s school book 6*6 – Red Clover

5 kommentarer:

Mojca sa...

What a gorgeous embellishment Marianne. Love it. hugs! Mojca

Linda sa...

Du lager bare så utrulig masse lekkert. Denne boksen var jo superflott. Klem Linda :)

Lillians Blogg sa...

Jeg har pyntet mange blekkbokser jeg også, men.....DEM er laaaaaaaangt unna så NYDELIGE og gjennomførte som dine. Kunstner er DU Marianne :) Klem

Sissel sa...

Blekkbokser er undervurdert, utrolig lekker ble din :)
Klem Sissel

Bodil Hansen sa...

Super flot, flotte detaljer, smuk pyntet