lørdag 7. mai 2011

Freebies hos StampARTic

Digistempler er i vinden som aldri før, og hos StampARTic har vi leita rundt i de mange freebies det er å finne "der ute". Nyttige linker, og masse inspirasjon finner du hoe StampARTic i dag.

Når jeg skulle velge meg en freebie til kortet mitt, var ikke veien lang til May Brits blogg. Hun tegner de søteste motiver, og spanderer på alle som vil bruke dem. Ta turen inn i bloggen hennes, og du vil finne mye flott! Men husk å gi May Brit æren for motivene du bruker, det er hun ærlig verd!!!

Det lyser vår og sommer av denne herlige jenta jeg har valgt, og jeg koste meg både med fargelegging, og å lage kort med denne søtnosen. Her ser du hvordan kortet mitt ble til slutt:)6 kommentarer:

Camilla sa...

Nåh, det var et kjempe skjønt motiv ja, og flott fargelagt:) Som vanlig har du laget et nyydelig kort! Herlige farger og lekkert pyntet. Ha en fin lørdag! Klem Camilla:)

Riet sa...

So wonderful card,I love the image and the colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xx

May Brit sa...

Må bare si at jeg er så utrolig stolt over at du har laget et kort med min freebie. Jeg er en av dine store fans.Det du får til av bretting og fargelegging og pynting er bare helt utrolig. Og det går ikke en dag uten at jeg er innom bloggen din og henter inspirasjon:))Så tuuuuusen takk:))
Stor klem fra meg

Unknown sa...

Wauw Marianne, I am speechless gain, so wonderful done!
Hugs Ageeth xx

Unknown sa...

Beautiful card!

Sari

Sidsel Merete sa...

Nydelig motiv!