lørdag 31. desember 2011

Pion Design - og godt nytt år!

Årets siste dag er her. En lang dag, særlig for de små, og en herlig kveld og natt. Et nytt blankt år ligger foran oss, det er like spesielt hver gang.

Jeg har nok en gang koset meg med papirene fra Pion Design.
Kolleksjonen ”Minnenas atelje” i mini utgave passer perfekt til småprosjekter. Her har jeg laget en liten gaveeske til en venn, som kan fylles med små overraskelser. Bildet jeg har brukt finnes på arket
 ”Vårhelsning – Från mormors vind”. Lokk og bunn er laget med Spellbinder dies, og jeg har pyntet med swirler, perlebånd, perler, blonder og roser.

”Låsen” på esken er en metallramme som jeg har fylt med pearlmaker, og teksten inni esken er fra Storyteller.

Tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene dere har gitt meg i året som gikk. Jeg setter stor pris på hver eneste en!!! Jeg ønsker dere alle en flott nyttårsfeiring, og et
GODT NYTT ÅR.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det er bare en ting å si, igjen, NYDELIG. Takk for all inspirasjon du gir meg gjennom bloggen din, gleder meg til å følge deg neste år også:)
Onsker deg og dine et riktig Godt Nytt År:)
Klem Kari-Mette

Plony sa...

Thanx for shearing your beautiful creations with us and I wish you all the best in 2012. A very Happy New Year!!!!!
Grtz.Plony

❤ Kaia sa...

Og da må vi takke for en FANTASTISK OG INSPIRERENDE blogg Marianne, produktiviteten din er helt vannvittig, og jeg gleder meg til å sette meg ned og kose meg med kortlaging igjen, uten at det må være "må bli ferdig press", hvem vett, kanskje jeg kan få prøvd ut noen av bretteteknikkene dine..
Ha en flott nyttårsfeiring med dine kjære, og ha ett superkreativt 2012.
Nyttårsklem fra Kaia

Trine sa...

Nydelig eske:)

Tusen takk for all inspirasjon du gir meg:) Bloggen din er jeg innom hver eneste dag og det har jeg vært nå i tre år tror jeg, men det er like inspirerende hver eneste dag.... blir aldri skuffet, du er en mester med papir og tusjer. Gleder meg til å følge deg i 2012 også:)

Godt nyttår til deg og dine!

Nyttårsklem fra Trine:)

Artes de Nágela sa...

Beautiful box!
Wishing you a very Happy New Year!
Nágela

Kjersti sa...

Godt nytt år til deg også!
Takk for all inspirasjon du har gitt, gleder meg til å følge deg i 2012 også:)
Nyttårsklem fra Kjersti

May Brit sa...

For en nydelig eske!! Tusen takk for all inspirasjon du har gitt meg gjennom mitt første år som blogger:) Jeg kommer tilbake neste år også, vær sikker;))
Godt nyttår til deg og dine!

Klem May Brit

2ne sa...

En nyyyydelig eske.
Godt nyt år :-)

Tove sa...

Nydelig som allltid:)Godt Nytår:)

Camilla sa...

Så vackert Marianne.
Önskar dig ett Gott Nytt År.
Kram Camilla

Anonym sa...

Cara Marianne ciao
Ti scrivo da un piccolo paese nel nord d'Italia vicino a Milano. Da un anno seguo il tuo blog che trovo bellissimo, pieno di creativita' e di passione per lo scrap. I tuoi lavori sono fra i piu' belli che io abbia mai visto fino ad ora. Ti auguro un buon anno nuovo e un anno dedicato allo scrapbooking. Grazie per i tuoi lavori. Io tiseguo sempre. ciao ADA se mi vuoi scrivere ti lascio il mio indirizzo e mail. romanoni.ada@alice.it